Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

LAGERANSVARLIG (Besat)

Du får ansvaret for at modernisere lageret herunder at implementere brugen af scannere/stregkoder m.v.

Stillingsbeskrivelse:
Du får en spændende og udfordrende stilling, hvor du får ansvaret for, at lageret i Tappernøje bliver moderniseret og professionaliseret, så det fungerer optimalt både på den korte bane, i overgangsperioden, hvor de nye arbejdsmetoder og tiltag implementeres, og på den lange bane, hvor du sikrer en løbende optimering og effektivisering af lageret.

Du står for den daglige ledelse af en medarbejder, der i dag er tilknyttet lageret, hvorfor du i høj grad selv forventes at gå forrest i det daglige arbejde.

Din primære opgave bliver, i første omgang, at sikre at lagerdriften bliver effektiviseret, og at fejlprocenten holdes nede samtidig med, at der implementeres ny teknologi.

Afdelingen har ansvaret for modtagelse/lagerføring af rullestole, reservedele og andre serviceartikler, kontering af fragt, kontrol af følgesedler, registrering af eventuelle fejlekspeditioner m.v.

Derudover står du for udarbejdelse af diverse kvalitetsstyringssystemer og målinger for løbende at kunne holde styr på varesortiment, lagerstatus, forsendelser, returvarer, lager- og distributionsomkostninger m.v.

Du får også ansvaret for affaldssortering og renovation generelt og står for kontakten til diverse samarbejdspartnere.

I det daglige refererer du til produktionschefen og kommer til at arbejde meget på tværs af organisationen.

Du deltager og bidrager til de daglige tavlemøder, hvor også repræsentanter fra produktionen, montagen og indkøb deltager.

Du tilbydes:
En unik mulighed for at bidrage til, at mennesker med mobilitetsbesvær får bedre livskvalitet.

Du får en stilling med ansvar og med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er en dygtig leder med en god gennemslagskraft, der gerne går forrest og viser vejen. Du besidder overblik og er god til at organisere og uddelegere opgaverne. Du er typen, der bevarer roen - selv når situationen er kaotisk.

Erhvervserfaring:
Du har god forståelse for lager og logistik fra din erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft ansvaret for et lager, og hvor du givetvis også har haft medarbejderansvar.

Det vil være en stor fordel, hvis du tidligere har været med til at implementere stregkoder.

Uddannelser:
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for lager og logistik.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk.

Det forventes, at du har flair for IT, og er en erfaren bruger af Office Pakken og ERP-systemer.

Virksomhedsbeskrivelse:
TA Service blev stiftet i år 1988, hvor virksomheden havde fokus på servicering af kørestole, og repræsentation af hjælpemidler. Virksomheden har gennem årene udviklet sig meget. Man lancerede sin første kørestol i 2005 og har siden lanceringen af iQ kørestolsserien i 2013, som er en banebrydende kørestol, designet og produceret af virksomheden selv, haft uafbrudt vækst.

I 2020 blev TA Service en del af den tyske Meyra Group, som er en sammenslutning af firmaerne Meyra, Netti by Alu Rehab og TA Service. Med disse tre stærke brands under samme tag kunne man nu tilbyde en bred palette af innovative og pålidelige kørestole inden for både power-, aktiv- og komfortsegmentet, hvilket har resulteret i, at Meyra Group i dag er en førende spiller på det europæiske marked for hjælpemidler med mere end € 100 millioner i omsætning.

Efter sammenslutningen af firmaerne arbejder TA Service nu tæt sammen med de andre nordiske virksomheder i gruppen, og man har valgt at integrere ledelse af visse funktioner og udvide staben af medarbejdere, alt sammen med henblik på at opfylde de ambitiøse vækstmål både nationalt og internationalt. I dag er der knap 25 medarbejdere tilknyttet virksomhedens domicil i Tappernøje, der både rummer produktion, service og administration.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Tappernøje

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Lageransvarlig/73421

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.