UDVIKLINGSINGENIØR - der kommer til at arbejde med Embedded software, C programmering, FOC-regulering m.m.

Ønsker du at være med til at udvikle fremtidens State Of the Art integrerede motorer, og har du passion for reguleringsteknik og software, så er dit drømmejob lige her. Virksomhedens vision er at udvikle verdens bedste integrerede motor program, og du bliver en del af denne spændende rejse.

Stillingsbeskrivelse:
Efter en grundig introduktion til stillingen, hvor du vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer omkring opgaverne, får du ansvaret for dine egne projekter.

Du bliver en del af en udviklingsafdeling, der i dag består af 8 dedikerede kollegaer, der har ansvaret for hver sit produktområde, men som gerne hjælper og sparrer med hinanden.

Dit primære fokusområde vil være udvikling af software til integrerede servo- og stepmotorsystemer i effektklassen 50 til 4,5kW.

JVL har valgt at fokusere på kvalitetsprodukter til "high end" markedet, hvilket har resulteret i, at produkterne bliver brugt til en bred vifte af anvendelser i ind- og udland som f.eks. flyindustri, rumfart, energisektoren, bilindustrien, medico, maskinindustrien generelt samt til industrirobotter og mange andre områder.

Du kommer til at stå for udviklingen af højkvalitets løsninger, udvikling af nye produkter samt videreudvikling af eksisterende både indenfor servo- og stepmotorsystemer, men også indenfor diverse tilbehørsprodukter.

Opgaverne som du kommer til at arbejde med, vil både være udvikling af software til eksisterende produktserier, implementering af nye features f.eks. adaptiv regulering, implementering af FOC-regulatorer til nye motortyper, udvikling af nye motortyper m.v.

I det daglige vil der være mulighed for at arbejde meget selvstændigt med nogle opgaver og samarbejde med en eller flere kollega(er) omkring en given problemstilling.

Foruden den daglige sparring med diverse kollegaer, vil der være god mulighed for sparring med den tekniske direktør, som du refererer til i det daglige, og med dine kollegaer i produktionen og serviceafdelingen, hvilket specielt vil være relevant i forbindelse med nye produkter og løsninger.

Dokumentation udgør en naturlig del af dit arbejde, og er altid ajourført, når projektet afsluttes.

Du tilbydes:
At blive en del af et engageret team af ingeniører, der er ansat i en succesrig virksomhed i stor vækst.

Virksomheden har meget fokus på medarbejdernes trivsel og afholder derfor fredagsbar og 2-3 sociale arrangementer hver år.

Der er flextidsordning mellem kl. 07.00 og 18.00 med fast tid mellem kl. 09.00-15.00.

Løn:
Du tilbydes en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring bonusordning m.v.

Egenskaber:
Du er en omhyggelig og systematisk arbejdende udviklingsingeniør, der er analytisk, men også praktisk orienteret og kan få noget fra hånden.

Du er god til at arbejde selvstændigt, du er samvittighedsfuld og har en holistisk indgangsvinkel til tingene, og er derfor god til at løse de udfordringer, som du naturligt vil støde på under dit arbejde.

Erhvervserfaring:
Det forventes, at du minimum har nogle års erfaring fra lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med udvikling af et eller flere af lignende eller beslægtede produkter.

Du er dygtig indenfor programmering i C og, har et rimeligt hardware kendskab og god erfaring med embedded software.

Det er en fordel, uden at være et krav, hvis du har lidt eller meget erfaring med eller kendskab til FPGA-design i VHDL, software versions control, Lauterbach debugger, styring/regulering af børsteløse motorer.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller andet relevant.

Det vigtigste er, at du brænder for og er dygtig til dit arbejde.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og er dygtig til C programmering.

Virksomhedsbeskrivelse:
JVL Industri Elektronik A/S har i mere end 30 år specialiseret sig inden for integration af elektronik i step- og servomotorer baseret på de nyeste regulerings- og power elektronikteknologier. Salget foregår i USA, England og Tyskland via egne kontorer og af forhandlere i Europa, Asien og USA. Virksomhedens kunder spænder bredt fra bl.a. flyproducenter (Airbus, Boeing og NASA) til medico (Novo Nordisk m.fl.) og sol/vind energi (Vestas) samt kunder inden for bilindustrien (Audi/BMW/VW/GM).

Virksomheden er meget velkonsolideret og i stadig vækst, har egen udviklingsafdeling, produktion og service in-house.

Der er 44 medarbejdere tilknyttet virksomheden, og ønsker du at vide mere om JVL, kan du læse om virksomheden på www.jvl.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Birkerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Udviklingsingeniør/61921

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.