Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

APPLICATION- / AUTOMATIONSINTEGRATOR

Der med udgangspunkt i virksomhedens produktsortiment kan supportere såvel virksomhedens kunder som salgsingeniører med løsningsforslag indenfor programmering, op- og ombygning, integration, fejlfinding samt indkøring og optimering af industrielle automationsopgaver

Stillingsbeskrivelse:
Du vil skulle råde og bistå såvel virksomhedens kunder som virksomhedens salgsingeniører med hjælp til at udarbejde løsningsforslag på kundespecifikke automationsopgaver eller når kunden selv henvender sig direkte med ønske om input til løsningsforslag. Du vil ligeledes indgå som en del af virksomhedens tekniske supportteam og dermed også yde support på eksisterende installationer.

Med udgangspunkt i kundens opgave kommer du således til i alle projektets faser at arbejde tæt sammen med virksomhedens salgsingeniører, kundens teknikere, udviklingsfolk og ikke mindst vore dygtige kollegaer i Tyskland. Baseret på kundens kravspecifikation er det dig, der tager dialogen med kundens teknikere både i specifikations- og implementeringsfasen for dermed at sikre, at kunden får en løsning, der stemmer overens med dennes ønsker, behov og forventninger.

Hoveddelen af opgaven klares på kontoret, men finpudsningen og den endelige implementering og test kan ligeledes også foregå hos kunden. På baggrund af din brede viden omkring processernes sammenhæng, integration og optimering af systemer, kommer du til at fungere som virksomhedens produktspecialist indenfor automation. Du tager derfor også ud på kundebesøg med de eksterne sælgere, hvor du yder faglig rådgivning om løsninger og muligheder.

Du tilbydes:
Du tilbydes en spændende stilling i en virksomhed, der er i kraftig vækst, hvor du kommer til at arbejde sammen med et stærkt hold af både kompetente og engagerede kollegaer.

Løn:
Du tilbydes en fast løn, der vil modsvare dine kvalifikationer, deltagelse i en fælles bonusordning samt pension og sundhedsforsikring.

Egenskaber:
Du er god til og trives med kundedialogen. Du er en dygtig formidler af teknisk kompliceret stof, og du er en teamplayer.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en stilling, hvor du har haft ansvaret for implementering og programmering af automationsløsninger. Du har således et godt kendskab til netværksteknologi herunder SQL database og programmering i SCADA og gerne i C++.
Kendskab til Linux vil ligeledes være en fordel men vigtigst af alt er, at du har mod og lyst til at kontinuerligt tilegne dig ny viden.

Uddannelser:
Du har en teknisk uddannelse som automatiktekniker, industrielektriker, stærkstrømsteknikker, maskinmester eller lignende, men andre baggrunde kan også være relevante.

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til både dansk og engelsk i skrift og tale, og du er vant til at arbejde med IT herunder diverse programmeringssprog.

Virksomhedsbeskrivelse:
WAGO er markedsførende indenfor skrueløs forbindelsesteknik baseret på fjederteknologi og er blandt de førende udbydere af forbindelsesmateriel og åbne automationssystemer. Virksomhedens brede produkt sortiment strækker sig over PLC’ere og IO systemer til decentrale netværks løsninger både indenfor Industri og Bygningsautomations, videre over interface komponenter og rækkeklemmer, printklemmer og ikke mindst til installationsstikforbindelser.

Virksomheden er repræsenteret i alle dele af den industrialiserede verden og beskæftiger omkring 9.000 medarbejdere fordelt på salgsselskaber, herunder Danmark, og produktions steder globalt. WAGO Danmark har hovedkontor i Værløse og beskæftiger 19 medarbejdere, herunder produktspecialister, interne og eksterne projekt- og salgsingeniører samt marketing- og salgskoordinatorer.

Alle servicefunktioner, såsom bogholderi, lager/logistik og IT, varetages af vores moderselskab i Minden i Tyskland.
Du kan læse mere om WAGO Danmark på: http://www.wago.dk/wago/hvem-er-vi/index.jsp

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 4343 4060.

Arbejdssted:
Værløse med distriktet: Danmark

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Application-/Automationsintegrator / 51219

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.