SERVICECHEF til førende specialist inden for levering af pakkemaskiner og emballagematerialer

Du er ambitiøs, flittig og pligtopfyldende og god til både at motivere dig selv og andre

Stillingsbeskrivelse:
Med reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for serviceafdelingen, de 3 tilknyttede serviceteknikere og en servicekoordinator.

Du leder og fordeler arbejdet i afdelingen og fungerer som teknisk sparringspartner, hvis der opstår et teknisk problem, serviceteknikerne ikke lige selv kan løse.

Du forventes derfor at være god til at motivere dine medarbejdere, og du er samtidig garant for, at serviceniveauet altid er i top, og kunderne dermed tilfredse.

Du bliver teknisk ansvarlig for halv- & fuldautomatiske maskiner - herunder også dokumentation samt kunde- og leverandørkontakt. Ligesom du får ansvaret for overholdelse og udbygningen af serviceaftaler.

Samtidig får du også en meget aktiv rolle i forbindelse med salg og implementering af store maskiner. Du kommer til at stå for projektledelsen og overtager ansvaret, når projektet er kommet i hus. Du står for udarbejdelse af tidsplaner og sikrer, at projektet forløber som aftalt. Du får ansvaret for rettidig levering og implementering af maskinen og er garant for, at det hele spiller herunder også, at der er gennemført SAT og FAT, dokumentationen er udarbejdet, og at kunden generelt er tilfreds.

Virksomheden har planer om, at vækste yderligere, så du vil få god mulighed for, at være en aktiv part af denne rejse, hvor der fremadrettet skal endnu større fokus på serviceafdelingen og dens virke.

Grundlæggende er det vigtigt, at kunderne altid oplever "best in class" teknisk support, både når de henvender sig telefonisk eller ved besøg af teknikerne, der både varetager serviceopgaver, installation og rådgivning.

Du forventes, at være den synlige leder, der kommer ud og superviser på de større opgaver, og som besøger nøglekunder efter behov. Du bliver ansvarlig for teknisk indkøb af reservedele og for altid at sikre, at virksomheden har de rette underleverandører af reservedele.

Når du har bevist dit værd, vil du få forholdsvis fri tøjler, til at byde ind med ideer til nye tiltag og måder at gøre tingene på, og du kan derfor i høj grad være med til at præge både dit eget job, og virksomhedens videre udvikling.

Du tilbydes:
En meget spændende stilling, som du i høj grad har mulighed for at præge. Der vil være gode faglige og personlige udviklingsmuligheder for den rette.

Løn:
Du får en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en struktureret og organiseret person med en god teknisk indsigt, gode kommunikations- og lederevner kombineret med, at du er udadvendt men også empatisk og derfor forstår, at motivere og inspirere andre. Selv går du gerne forrest, når tingene skal gennemføres.

En positiv, motiverende og meget kundeorienteret indstilling, vil passe godt til firmaets DNA.

Erhvervserfaring:
Der kan være forskellige indgangsvinkler til stillingen, hvorfor vi er meget åbne.

Uddannelser:
Du har givetvis en uddannelsesmæssig baggrund som er el-teknisk. Det kunne være som industrielektriker, el-installatør, automatiktekniker/mekaniker, maskinmester, ingeniør eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og derudover er du vant til at arbejde med IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Ubro SystemPac A/S (USP) er førende specialist indenfor pakkemaskiner og emballagematerialer samt service og rådgivning i hele landet.

Som specialister skræddersyer virksomheden løsningerne til både små- og mellemstore virksomheder med et smalt behov for pakning, og til de største virksomheder med omfattende og komplekse behov.

Historien bag Ubro SystemPac A/S – en fusion af to specialister. I 2010 fusionerede de to virksomheder Ubro og Systempac. Sammen dannede de USP og forenede hver deres specialiserede viden og kompetencer inden for industripakning. Fusionen har gjort det muligt at levere totalløsninger til kunderne, hvor der tages højde for både materialer, maskiner og service.

Virksomhedens mål er at afskaffe ineffektiv pakning, så kundernes varer beskyttes på både optimal og rationel vis. En rationel pakkeproces skaber minimal tids- og materialeforbrug samt mindst mulig slidtage på maskiner. Samtidig opnås ideel beskyttelse af varerne, så de er sikret under transport.

Der er i dag 22 medarbejdere tilknyttet virksomheden.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Arbejdssted:
Hvidovre

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Servicechef/49921

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.