Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

TRAFIKINGENIØR - BESAT

Søges til SWARCO Danmark A/S, som er den ledende aktør på markedet for intelligente trafikløsninger

Stillingsbeskrivelse:
Med reference til The Operation Manager, bliver du trafikledelsessystemets arkitekt i denne spændende stilling, hvor du bliver ansvarlig for det overordnede design, funktion og specifikation.

Du starter med at få en grundig indsigt i den måde, SWARCO Danmark A/S udfærdiger sine trafiktekniske projekter på, hvorefter du selvstændigt kommer til at sidde og projektere signaldokumentation for trafiksignalanlæg.

Selvom man hos SWARCO arbejder efter arbejdsmetoder, som er baseret på mange års erfaring på markedet for intelligente trafikløsninger, er den ny leder af afdelingen, som kommer fra en stor konsulentvirksomhed, meget åben for nye ideer og input til ændringer og udvikling af nye arbejdsmetoder og rutiner med fokus på kunden.

Du overtager projektet, fra det kommer ind, til den færdige løsning bliver leveret til kunden. Du får derfor en meget udadvendt stilling, hvor du får en bred kontaktflade både internt på tværs af organisationen og eksternt til de trafikansvarlige i Vejdirektoratet, kommunerne og hos p-selskaberne.

Du har løbende dialog med kunder og rådgivere. Du vejleder kunderne ofte i samarbejde med eksterne rådgivere eller i forbindelse med kvalitetskontrol af materiale fra rådgiverne.

Derudover skal du være indstillet på at rådgive salgsafdelingen i forbindelse med udarbejdelse af tilbud ligesom, at du dagligt yder trafikteknisk rådgivning til teknikere og projektledere samt ikke mindst til kunderne.

Du tilbydes:
Ansættelse hos den førende udbyder af avancerede løsninger inden for trafik og infrastruktur, i en virksomhed præget af korte beslutningsveje og et positivt miljø med fart på.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en meget ansvarsbevidst person med god forretningssans og et godt overblik. Du er både analytisk, systematisk og omhyggelig i dit arbejde. Du sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet, som du kan stå inde for, hvor trafiksikkerheden er i højsæde. Samtidig er du fleksibel og omstillingsparat, og du trives godt i en travl hverdag, hvor du har mange projekter i gang på én gang.

Du er udadvendt og god til at samarbejde, og er således også god til at kommunikere på alle niveauer, når det gælder om at kommunikere tekniske, komplicerede løsninger.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling inden for rådgiver og/eller trafikbranchen.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør og gerne inden for trafikplanlægning og trafikteknik.

Sprogkundskaber / IT:
Du er fyldende i dansk og engelsk, både i skrift og tale, og samtidig er du en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
SWARCO Danmark A/S er en del af den østrigske SWARCO-koncern, som ejes 100% af Manfred Swarovski. Virksomheden har specialiseret sig i udvikling af avancerede løsninger inden for trafik og infrastruktur, og er den ledende aktør på markedet for intelligente trafikløsninger (ITS). SWARCO Danmark A/S indgår i SWARCO Nordic, som består af mere end 210 højtkvalificerede medarbejdere med en omsætning på mere end 700 mio. kr. Selskabet er førende på det danske marked.

Arbejdssted:
Skovlunde

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Trafikingeniør/46819

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.