Sig pænt farvel med en løsning inden for outplacement

Der kan være et utal af årsager til, at man som virksomhed bliver nødt til at reducere i medarbejderstaben. Det er aldrig en sjov situation, og det er ekstra svært at sige farvel til en god medarbejder af årsager, som ikke kan relateres til dennes arbejde.

Det er her, outplacement kommer ind i billedet. Profilpartners er nemlig et rekrutteringsbureau, der også tilbyder outplacementløsninger til virksomheder, der gerne vil tilbyde den opsagte medarbejder et program inden for outplacement for at få sagt ordentligt farvel.

 

Outplacement tilpasset den enkelte

Når Profilpartners' outplacementkonsulenter hjælper en opsagt medarbejder, tager de altid udgangspunkt i personens faglige og personlige kompetencer. Vi møder den enkelte kandidat, hvor han/hun er, og tilpasser outplacementforløbet herefter. Vi tilbyder 3 forskellige outplacementprogrammer, som du kan læse mere detaljeret om her.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.