Sig pænt farvel med en løsning inden for outplacement

Der kan være et utal af årsager til, at man som virksomhed bliver nødt til at reducere i medarbejderstaben og nu står med opsagte medarbejdere. Det er aldrig en sjov situation, og det er ekstra svært at sige farvel til en god medarbejder af årsager, som ikke kan relateres til vedkommendes arbejdsindsats.

Det er her, et godt outplacement forløb kommer ind i billedet. Profilpartners er nemlig et rekrutteringsbureau, der også tilbyder outplacementløsninger til virksomheder, der gerne vil tilbyde den opsagte medarbejder et program inden for outplacement for at sende den opsagte medarbejder godt videre.

Outplacement forløb tilpasset den enkelte

Når Profilpartners' outplacementkonsulenter hjælper en opsagt medarbejder med at finde nye perspektiver på karriere og arbejdsliv, tager de altid udgangspunkt i den enkelte medarbejder, personens faglige og personlige kompetencer. Vi møder den enkelte kandidat, hvor han/hun er, og tilpasser outplacementforløbet herefter. Vi tilbyder professionel rådgivning, hvor vi sammen udforsker nye jobmuligheder og bruger tid på at afklare personlige kompetencer. Vi har tre forskellige outplacementprogrammer, der kan hjælpe medarbejderen videres i deres karriere. Du kan læse mere detaljeret om vores outplacementforløb her.

Outplacement hos Profilpartners tilbyder et effektivt forløb, der ved hjælp af en målrettet strategi hjælper individer med at komme videre i deres karriere efter en afskedigelse. Vores forløb fokuserer på at give deltagerne en klar forståelse af deres kompetencer og karrieremål. Det hjælper dem med at finde troen på en fremtidig karriere i en anden virksomhed eller branche, samtidig med at det optimerer deres jobsøgning og lederprofil.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.