Rådgivning skræddersyet til dig!

Mere om sparring & karriererådgivning

Sparringsforløbet

Når man får sparring med en HR-konsulent hos Profilpartners, vil konsulenten lytte, vejlede, rådgive og komme med forslag og gode ideer. Det kan være, at du har behov for sparring til skrivning af ansøgning og CV, karrierevalg eller, at du har et problem på dit arbejde, som du har behov for at diskutere med en uvildig karrierekonsulent.

 

Kontant dialog

Du vil ikke blive talt efter munden og skal derfor være indstillet på at få konstruktive indspark, både når det drejer sig om personlige og om forretningsmæssige emner.

Vores HR-konsulenter, som du kan tale frit med om alt, udfordrer dig i en kontant dialog omkring de strategiske og operationelle udfordringer, du møder enten som medarbejder eller som leder.

 

Personlighedstest som basis for selvudvikling

Hvis du ikke er bange for at gå i dybden med dig selv og din personlighed og har mod på at udvikle dig, supplerer vi sparring med en en dybdegående personlighedstest.

Det er en omfattende personlighedstest, som afdækker 30 underliggende personlighedskarakteristika. Profilpartners' HR-konsulent vil på baggrund af testen give dig tilbagemelding og coache dig på baggrund af resultaterne fra personlighedstesten.