Karriererådgivning og virksomhedsrådgivning

Karriererådgivning omkring din virksomhed eller din karriere

Få en dialog med en certificeret karrierecoach hos Profilpartner. Profilpartners tilbyder professionel coaching eller sparring, skræddersyet til lige netop dig og dit liv. Vi fokuserer på dig og vores dialog er tilpasset og tager udgangspunkt i dig og dit personlige og professionelle liv.


Karriererådgivning og sparring

Det handler om at træffe valg, hvad enten det er at gå efter drømmen eller give slip på den. Efterfølgende drejer det sig ofte om at gå efter de opstillede mål.

 

Nå dine mål med en certificeret karriere coach fra Profilpartners

Det er dig, der sætter dagsordenen. Din karriere coach sørger for, at du kommer på rette vej og når dine opstillede karrieremål. Du bliver motiveret til en øget præstation af din coach i en dialog, som vil have fokus på nuet og de mål, du ønsker at nå i fremtiden. Læs mere om coaching her

 

Sparring

Toplederen i en virksomhed er ofte alene om at skulle takle både strategiske og operationelle udfordringer inden for HR og organisationsudvikling. Og det er så her Profilpartners kan byde ind med sparring omkring HR generelt og personale specielt.

At være leder både i ned- og opgangstider kræver overblik, indsigt og mod. For at opnå succes, er det vigtigt, at man som virksomhedsleder formår at se sig selv og virksomheden i et overordnet perspektiv, og at man samtidig er åben for en dialog omkring både personlige og ledelsesmæssige problemstillinger.

Med mere end 20 års erfaring indenfor rekruttering af personale  til mindre og mellemstore virksomheder, har HR-konsulenterne hos Profilpartners opnået stor indsigt i de problemstillinger direktøren og/eller ejerlederen sidder med. Læs mere om sparring her