Hjælp til professionel lederrekruttering

Headhunting og rekruttering af ledere er et af Profilpartners primære kompetenceområder. Da vi ofte bliver vores kunders foretrukne samarbejdspartner, når det gælder rekruttering af medarbejdere på alle niveauer, er det kun naturligt, at vi også får ansvaret for rekruttering af ledere dvs. både mellemledere og topledere.

Vi finder nemt de mest relevante lederkandidater, da vi har et stort netværk, og udvælger og rekrutterer de bedste kandidater både set i forhold til faglige- og personlige kompetencer generelt og lederkompetencer specielt. Under Search og rekrutteringsprocessen afdækker vi hvilke ledere, som har de bedste lederkompetencer til lige netop den lederstilling, som vi skal finde relevante kandidater til.

Ved lederrekruttering er der ofte tale som lederstillinger, hvor vi både skal have øje for lederens evner inden for faglig ledelse, direkte og indirekte ledelse.

Når vi står for en lederrekruttering, er vi med gennem hele processen. Vi sørger for at kandidaterne kvalitetssikres ved, at vi både kigge på kandidatens faglige kompetencer og erfaring med direkte ledelse og ledelse af mellemledere.

Når vi er på jagt efter en ny leder til en virksomhed og har lederkandidater til test og interview hos Profilpartners, har vi altid mange kandidater i spil for at finde den helt rette leder.

At finde en ny leder til en virksomhed kræver ofte en omfattende Search- og rekrutteringsproces, hvor de mest relevante lederkandidater bliver lokaliseret og udvalgt. Skal man lave den optimale rekrutteringsløsning i relation til rekruttering af medarbejdere med erfaring med ledelse, skal headhunteren tale med rigtig mange kandidater før, man finder den rette leder, der passer til organisationen og den ledige lederstilling, og som tilmed også har gode referencer både generelt og specielt i relation til ledelse.  

Kandidaterne er oftest fundet via en struktureret og professionel headhunting proces, hvor vi både kigger på erfaringsgrundlag, faglige kompetencer og personlighed. Når vi taler personer, som skal beskæftige sig med ledelse, er leder kompetencer et meget vigtigt fokusområde for os, som vi lægger særligt vægt på, når vi skal finde det rette match.

Profilpartners konsulenter har bred erfaring inden for headhunting af (top)ledere og divisionschefer, mellemledere og teamledere med ansvar for 1-300 medarbejdere.

Vi har bl.a. håndteret følgende opgaver inden for lederrekruttering:

Rekruttering adm. Direktører, landechefer, salgschefer, salgsdirektører, afdelingsledere, divisionschefer, økonomidirektører, økonomichefer, indkøbs- og logistikchefer.

Ønsker du at høre mere om, hvordan Profilpartners arbejder med professionel lederrekruttering. Giv os et på tlf.: 43 43 40 60 for en videre dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig (top)leder.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af ledere som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden, læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for Search & rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt på vores hjemmeside, læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.

Giv os et kald på tlf.: 43 43 40 60 for en videre dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig (top)leder.