Når Profilpartners rekrutterer til jobbet som regnskabsansvarlig, så søger vi efter kandidater, som både har erfaring med at arbejde strategisk og mere operationelt med opgaverne. En person, som har en god forståelse for og erfaring med at udarbejde og kontrollere regnskaber.

Det er vigtigt, at den regnskabsansvarlige besidder en bred faglig viden, således at kandidaten har kendskab til og forståelse for discipliner på tværs at regnskabsfunktionen.

Som regnskabsansvarlig er arbejdsområderne brede og alsidige, hvilket kræver, at den rigtige medarbejder er erfaren i at håndtere konteringer, bogføring og afstemninger, således at dokumentationen for din virksomheds aktiviteter er i orden og retvisende i forhold til at blive godkendt af revisor.

Det er, i den forbindelse nødvendigt at have en god indsigt i og erfaring med bogholderi for at blive en succes i stillingen. Ofte har personen et overordnet ansvar, samtidig med at det forventes, at man har styr på detaljen.  

En regnskabsansvarlig skal desuden have et godt overblik og arbejde struktureret i hverdagen. Høj faglighed, bred regnskabserfaring og en struktureret tilgang er den optimale sammensætning af kvalifikationer og egenskaber i forhold til at være dygtig til at udarbejde og kontrollere regnskaber.

Udover at headhunte din næste regnskabsansvarlige er Profilpartners også specialiseret i rekruttering af andre funktioner inden for økonomi og regnskab:

 

 

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi er klar til at finde din næste medarbejder.

 

Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse | Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing | Økonomi & Regnskab IT | HR |