For virksomheder

Profilpartners - rekruttering af medarbejdere på alle niveauer!

Profilpartners et rekrutteringsbureau, du kan regne med.  Vi arbejder hårdt på at skaffe dig den bedst egnede medarbejder.

 

Når Profilpartners skal rekruttere ny medarbejder, er det vores gennemarbejdede systemer og ihærdighed der gør en forskel. Vi går efter en rekrutteringsløsning, hvor både arbejdstager og arbejdsgiver bliver glade og tilfredse også på sigt. Efter mere end 20 års anciennitet inden for rekruttering af medarbejdere til et bredt spekter af virksomheder, ved vores engagerede headhuntere og HR-konsulenter alt om, hvordan man finder og tiltrækker de dygtige medarbejdere og dette både, når vi taler udvælgelse (selection), hvor vi finder medarbejderen via vores karrieredatabase og annoncering eller via headhunting (search), som bliver mere og mere udbredt selv på almindelige stillinger.

Kan vi ikke finde en løsning via almindelig rekruttering, går vi nemlig ud og headhunter den nye medarbejder hvad enten, der er tale om en specialist, leder eller generalist.

Profilpartners`konsulenter og headhuntere er altid meget ihærdige og ærekære med deres arbejde. Vi finde derfor en løsning til 98% af de stillinger, vi comitter os til at besætte.

 

100% Tilfredshedsgaranti

Vi arbejder efter no-cure no-pay princippet, hvilket betyder at finder vi ikke en medarbejder, som du vælger at ansætte, betaler du ikke vores rekrutteringshonorar.

Ydermere giver vi 3-6 måneders garanti på vores rekrutteringsløsninger

 

Profilpartners` kerneydelser inden for HR og personale

Profilpartners tilbyder en lang række forskellige rekrutterings-, headhunting- og HR-ydelser til virksomheder. Du kan læse mere om de forskellige ydelser nedenfor:

 

  1. Headhunting/Search
  2. Rekruttering/Selection
  3. Interim Management
  4. Tests og Analyser
  5. Outplacementløsninger
  6. Bestyrelser
  7. Advisory Boards
  8. Ressourceformidling
  9. HR og Konsulentydelser

Alle ydelser og løsninger bliver leveret med dedikation, professionalisme og ærekærhed. Profilpartners konsulenters tilgang til opgaverne, hvad enten det drejer sig om at headhunte eller rekruttere, finde bestyrelsesmedlemmer eller blot interviewe og teste en ny medarbejder, er helt unikt.

 

Danmarks bedste rekrutteringsbureau

Profilpartners er kendt for vores gode løsninger. Derfor oplever vi tit, at nye kunder er kommet til os på anbefaling fra vores mangeårige kunder og kontakter i erhvervslivet. Når vi gang på gang har succes med at finde en god og dygtig medarbejder til et firma, vender virksomheden eller afdelingslederen typisk tilbage til os, også den næste gang, der skal findes nye medarbejdere. Dette sker specielt, når der skal findes nyt personale til stillinger inden for Den Tekniske Branche, Byggebranchen, Life Science og Industrien bredt. 

Følg os

Profilpartners får løbende nye kunder på baggrund af vores gode renomme. Vi får derfor rigtig mange nye rekrutteringsopgaver på baggrund af tilfredse kunder, der har talt pænt om os til andre virksomheder, der står over for at skulle rekruttere nye medarbejdere.

Mange – både virksomheder og kandidater – følger os på LinkedIn og Facebook, hvor vi slår ledige stillinger op samt skriver nyhedsupdates og giver tips og tricks og kloge ord til både jobsøgning og meget andet. 

 

Profilpartners` rekrutteringskonsulenter har et bredt branchekendskab

Profilpartners' konsulenter arbejder med et bredt spekter af brancher. Vi har mangeårig erfaring i rekruttering af personale inden for blandt følgende områder:

 

          

                                       

     

 

Mange fagområder - og ekstra gode til at løse rekrutteringsopgaver inden for den tekniske branche

De medarbejdere vi rekrutterer, er til alle niveauer i virksomhederne (både ledere, topledere og "menige" teammedlemmer). Det kan være alt lige fra udviklingsingeniører, til forskellige kategorier af medarbejdere inden for salg f.eks. Key Account Managers, projektsælgere, Area Sales Managers, salgsingeniører m.v. Vi finder projektledere, regnskabschefer,  økonomimedarbejdere og PA´er/sekretærer. 

Vores HR-konsulenter og headhuntere har en dyb indsigt i hvad, der kræves for at sammensætte et godt medarbejderteam. Vi gennemskuer hurtigt organisationsopbygningen og forretningsgangene i de fleste brancher og holder konstant vores viden up to date. 

 

Fagkonsulenter tilknyttet

Headhunterne hos Profilpartners har en meget dyb indsigt inden for de brancher og specialområder, vi beskæftiger os med. Indsigten er erhvervet gennem vores mangeårige arbejde med at besætte ledige stillinger inden for mange forskellige brancher, men med fokus på virksomheder inden for life science, ingeniørvidenskab, teknik, bygge og anlæg m.m.

Det er naturligvis ikke muligt for os at vide alt inden for alle stillingsområder. Derfor har vi eksterne fagkonsulenter tilknyttet, som vi konsulterer, når vi har brug for specialistviden inden for et givent område. Kommer vi ud for, at der er faglige aspekter i relation til en opgave, som vi ikke er helt sikre på, så trækker vi på denne eksterne ekspertbistand. Dette er med til at sikre, at vi altid er på niveau inden for det faglige og således altid vil være i stand til at afdække de faglige kvalifikationer på de kandidater, som vi sidder overfor.

Fagkonsulenterne, som vi kan trække på, når behovet opstår, dækker en bred vifte af specialer: 

Profilpartners rekrutterer medarbejdere til næsten alt

 

Vikarservice

Når det drejer sig om stillinger inden for kontor og administration, lager og transport, industri og håndværk arbejder Profilpartners tæt sammen med søsterselskabet, Vikarpartners

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder. 

 

 

Kontakt os let 

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 43 43 40 60 for yderligere information og dialog. Både hvis du står over for at skulle rekruttere en eller flere nye medarbejdere eller nøglemedarbejdere, eller hvis du blot vil have en uforpligtende snak omkring mulighederne for et samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau.

 

Profilpartners' månedlige nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores månedlige kandidatlister, kan du tilmelde dig vores kandidatliste, som indeholder en anonymiseret præsentation af nogle af de dygtige kandidater, som vi har i vores karrieredatabase, og som har været til samtale og personlighedstests hos os. Vil du hellere give os et kald for at blive oprettet som modtager af kandidatlisten, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os på 43 43 40 60.