Profilpartners er et velrenommeret rekrutteringsbureau med mere end 23 års virke inden for headhunting og rekruttering af medarbejdere.

Når Profilpartners skal rekruttere en ny medarbejder, er det vores mangeårige virke, gennemarbejdede systemer samt vores ihærdighed, der gør en forskel. Vi går efter en rekrutteringsløsning, hvor både arbejdstager og arbejdsgiver er glade og tilfredse, både på kort og langt sigt.

Vores engagerede headhuntere og HR konsulenter ved alt om, hvordan man finder og tiltrækker de bedste medarbejdere. I nogle tilfælde løser vi opgaven via annoncering og udvælgelse (selection), men de fleste opgaver løses via headhunting (search), som i dag er udbredt selv på almindelige stillinger, og danner fundamentet for effektiv rekruttering.

Oftest går vi ud og headhunter den nye medarbejder, hvad enten der er tale om en specialist, leder eller generalist.

Profilpartners' konsulenter og headhuntere er ihærdige og ærekære med deres arbejde. Selv på et marked hvor arbejdstager sætter dagsordenen, finder vi en løsning til langt størstedelen af de ledige stillinger, vi arbejder med.

100% tilfredshedsgaranti

Vi arbejder efter no-cure no-pay princippet: Finder vi ikke en medarbejder, som du vælger at ansætte, betaler du ikke vores rekrutteringshonorar. Ydermere giver vi 3-6 måneders garanti på vores rekrutteringsløsninger.

Profilpartners' kerneydelser inden for HR og personale

Profilpartners tilbyder en lang række forskellige rekrutterings-, headhunting- og HR-ydelser til virksomheder. Du kan læse mere om de forskellige ydelser nedenfor:

  1. Headhunting/Search
  2. Rekruttering/Selection
  3. Interim Management
  4. Tests og Analyser
  5. Outplacementløsninger
  6. Bestyrelser
  7. Advisory Boards
  8. Ressourceformidling
  9. HR og Konsulentydelser

Alle ydelser og løsninger bliver leveret med dedikation, professionalisme og ærekærhed. Profilpartners' konsulenters tilgang til rekruteringsprocessen, hvad enten det drejer sig om at headhunte eller rekruttere, finde bestyrelsesmedlemmer eller blot interviewe og teste en ny medarbejder, er unik.

Danmarks bedste rekrutteringsbureau

Profilpartners er kendt for vores effektive og holdbare personalerekruttering. Derfor oplever vi, at nye kunder kommer til os på anbefaling fra vores eksisterende kunder og kontakter i erhvervslivet. Når vi gang på gang har succes med at finde en medarbejder til et firma, vender virksomheden eller afdelingslederen typisk tilbage til os, næste gang, de skal finde en ny medarbejder.

Følg os

Profilpartners får løbende nye kunder på baggrund af vores gode renommé. Vi får i høj grad nye rekrutteringsopgaver på baggrund af tilfredse kunder, der har omtalt os til andre virksomheder, der står over for at skulle rekruttere nye medarbejdere.

Mange – både virksomheder og kandidater – følger os på LinkedIn og Facebook, hvor vi slår ledige stillinger op.

Profilpartners' rekrutteringskonsulenter har et bredt branchekendskab

Vores rekrutteringskonsulenter arbejder med et bredt spekter af brancher. Vi har mangeårig erfaring i personalerekruttering inden for blandt følgende områder:

 

 

 

Mange fagområder - og ekstra gode til at løse rekrutteringsopgaver inden for den tekniske branche

Vi rekrutterer medarbejdere til alle niveauer i virksomhederne (både ledere, topledere og "menige" teammedlemmer). Det kan være alt lige fra rekruttering af teknisk personale, som udviklingsingeniører, til forskellige kategorier af medarbejdere inden for salg f.eks. Key Account Managers, projektsælgere, Area Sales Managers, salgsingeniører m.v. Vi finder projektledere, regnskabschefer,  økonomimedarbejdere og PA'er/sekretærer.

Vores HR konsulenter og headhuntere har en dyb indsigt i, hvad der kræves for at sammensætte et godt medarbejderteam. Vi gennemskuer hurtigt organisationsopbygningen og forretningsgangene i brancherne og holder vores viden up to date.

Fagkonsulenter tilknyttet

Headhunterne hos Profilpartners har en dyb indsigt inden for de brancher og specialområder, vi beskæftiger os med. Vi har særlig ekspertise inden for brancherne, samt rekruttering i life science, ingeniørvidenskab, teknik og bygge & anlæg. Indsigten er erhvervet gennem mange års erfaring med at besætte ledige stillinger inden for disse brancher.

Det er naturligvis ikke muligt for os at vide alt om alle stillingsområder. Derfor har vi eksterne fagkonsulenter tilknyttet, som vi konsulterer, når vi har brug for specialistviden inden for et givent område. Kommer vi ud for, at der er faglige aspekter i relation til en opgave, som vi ikke er sikre på, trækker vi på denne eksterne ekspertbistand. Dette er med til at sikre, at vi altid er på niveau inden for det faglige og således altid vil være i stand til at afdække de faglige kvalifikationer på de kandidater, som vi sidder overfor. Vores brug af fagkonsulenter bidrager meget til en effektiv rekrutteringsproces, og er en af grundene til at vi er en af landets førende rekrutteringsfirmaer. Fagkonsulenterne, som vi kan trække på, dækker en bred vifte af specialer:

 

Vikarservice

Når det drejer sig om stillinger inden for kontor og administration, lager og transport, industri og håndværk arbejder Profilpartners tæt sammen med søsterselskabet, Vikarpartners, hvorfor vi anser os selv som et vikar og rekrutteringsbureau.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.

 

Kontakt os let

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 43 43 40 60 for yderligere information og dialog. Både hvis du står over rekruttering en eller flere nye medarbejdere eller nøglemedarbejdere, eller hvis du blot vil have en uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde med et professionelt rekrutteringsbureau.

 

Profilpartners' månedlige nyhedsbrev

Ønsker du at modtage vores månedlige kandidatlister, kan du tilmelde dig vores kandidatliste, som indeholder en anonymiseret præsentation af nogle af de dygtige kandidater, som vi har i vores karrieredatabase, og som har været til samtale og personlighedstests hos os. Vil du hellere give os et kald for at blive oprettet som modtager af kandidatlisten, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til os på 43 43 40 60.