SERVICE SUPERVISOR

Der både fungerer som spillende træner, og er med til at udvikle fremtidens serviceafdeling hos Atlas Copco Rental

Stillingsbeskrivelse:
Virksomheden er i rivende udvikling, og søger derfor en service supervisor, som med reference til Country Manager i Danmark tager ansvaret for alle aspekter i serviceafdelingen, herunder den daglige drift af området, motivering og sparring med 3 serviceteknikere samt at sikre, at alle leje produkter er tilgængelige og up to date. Du deltager selv aktivt i det daglige servicearbejde ca. halvdelen af din arbejdstid, og forventes at bruge den resterende tid på at få alle de andre områder i afdelingen til at fungere.
Du står for planlægning og uddelegeringen af de daglige service- og installationsopgaver.

I forbindelse med opgaverne forventes det, at du er den spillende træner, som selv går forrest, og som teknikerne kan komme til, i forhold til udfordringer hos kunderne og internt i organisationen. Du er således problemløser i serviceafdelingen, og står for rapportering og dokumentation til hovedkontoret i Belgien.

Du forventes i en vis grad at være opsøgende i forbindelse med salg af serviceydelser, opstart og installation, og du er medvirkende til at sikre den løbende opdatering af diverse IT systemer, vedligeholdelse af eget lager og reservedele.

Du fungerer som en form for kvalitetsansvarlig og deltager derfor også i de månedlige QSHE telefonmøder, ligesom det vil være dig, der bliver ansvarlig for implementering af tekniske opdateringer m.v.

Da virksomheden servicerer kunder i hele landet, er vi åbne overfor kandidater, som bor i Jylland. Det vil dog være en fordel, hvis du har bopæl på Sjælland, da tilgangen til dine kollegaer på salgskontoret i Glostrup da er nemmere.

Du tilbydes:
En stilling med stor berøringsflade og selvstændigt ansvar i en organisation med en uformel tone, hvor vi vægter et godt samarbejde og kommunikation højt.

Du får således alle muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt enten gennem vidensdeling med dygtige kollegaer eller via koncernens efteruddannelsesaktiviteter.

Løn:
Du tilbydes en god fast løn + pension, bonus, bil m.v.

Egenskaber:
Du er en åben, initiativ tagende og selvmotiverende person, der er praktisk anlagt og har hænderne skruet rigtigt på. Samtidig er du en udadvendt person med gennemslagskraft, der er god til at have mange jern i ilden på en gang, og som samtidig har styr på sine ting.

En selvigangsættende, resultatorienteret og målsøgende person, for hvem det er naturligt at yde en høj kundeservice med blik for kundens behov, vil passe godt i stillingen.

Du trives med at have mange bolde i luften på én gang og at have travlt. Du kan lide at arbejde i et arbejdsmiljø præget af en uformel og humoristisk omgangstone med en ærlig og direkte kommunikationsstil.


Erhvervserfaring:
Du har god erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med tekniske produkter, hvilket har givet dig en vis indsigt indenfor trykluft og generatorstrøm.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund, som er teknisk - gerne med fokus på mekanik. Har du et BOSIET/GWO Offshore service certifikat, er det en fordel.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker engelsk i skrift og tale og er en habil bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
Atlas Copco Specialty Rental er en division i Atlas Copco, der betjener kunder indenfor industrien, bygge og anlæg samt til offshore applikationer rundt om i verden med udlejning af trykluft, strøm, nitrogen og damp.

Med udgangspunkt fra virksomhedens afdelinger i Glostrup og Esbjerg, kan Atlas Copco Rental i Danmark opfylde ethvert øjeblikkeligt eller planlagt behov for driftssikre lejeløsninger samt service døgnet rundt, hvor som helst og når som helst.

Arbejdssted:
Danmark

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Service supervisor/83319

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.