SALGSANSVARLIG

Udadvendt * Dynamisk * Resultatorienteret * Selvstændig * Selvmotiverende

Stillingsbeskrivelse:
Ønsker du at være en del af denne spændende virksomhed i rivende udvikling, hvor du indgår i et meget engageret team, der skal realiserer en ambitiøs vækstplan, så er denne stilling lige den rette for dig.

Sensorløsningen, som blev lanceret på det danske og udvalgte europæiske markeder sidste år, har fået stor succes pga. en meget stærk værdiskabelse til konkurrencedygtige priser. Tanken er, at løsningerne inden længe også skal lanceres på de øvrige europæiske markeder.
Der er derfor tale om et område, som er i stor vækst, hvorfor der er behov for endnu en teamplayer, som er målsøgende og ambitiøs, og som kan være medvirkende til, at gøre salgssuccessen endnu større.

Med reference til salgschefen forventes du at være den, der sparker alle de bolde i mål, som lægges op af salgschefen, som er en meget dynamisk og kreativ ildsjæl. Du får derfor både ansvaret for at opdyrke egne kunder og distributører samtidig med, at du fungerer som backup for salgs- og udviklingsdirektøren, som du supporter i forbindelse med udarbejdelse af tilbud, opdatering af CRM systemet, udarbejdelse af marketing materiale, messedeltagelse og meget mere. Des flere bolde du formår at gribe des bedre.

Du kommer i høj grad til at tage dig af nye leads og kontakt til mulige distributører, hvilke du på baggrund af dine gode salgsevner og evne til at skabe gode relationer til dine kunder, formår at konvertere til nye kunder. Efterfølgende er det også dig, der løbende udbygger relationerne til de eksisterende kunder og samarbejdspartnere, samtidig med at du løbende kontakter nye emner.

Da stillingen er nyoprettet, får du god mulighed for at være med til selv at præge de arbejdsopgaver, du kommer til at beskæftige dig med.

Du skal i forbindelse med stillingen forvente, at der vil være ca. 30-40 rejsedage p.a. primært i Europa.

Du tilbydes:
Du får en unik chance, for at være med til at udbrede kendskabet til virksomhedens løsninger fra en tidlig fase af salget. Virksomheden har et warrants-program for alle medarbejdere.
Du får en spændende stilling med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, samt mulighed for at blive en del af et meget ambitiøs og dedikeret team af medarbejdere med høje krav til både sig selv og hinanden.

Løn:
Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, PC og mobiltelefon.

Egenskaber:
Du er en udadvendt, kreativ person med et godt drive, der både er en god hunter og farmer. Du har drivet, der skal til, for at opdyrke et nyt markedsområde, og du forstår værdien af god vedligeholde af de eksisterende kunderelationer.

Du besidder gode kommunikationsevner og er derfor god til at tale med mange forskellige typer mennesker.

Du interesserer dig for ny teknologi, og har derfor nemt ved at sætte dig ind i og videreformidle teknologisk tungt stof.

Samtidig er du en selvigangsættende, resultatorienteret og målsøgende person, der arbejder selvstændigt og som samtidig er en god teamplayer.

En struktureret person med gode planlægningsevner vil være at foretrække.

Erhvervserfaring:
Du har givetvis 2-6 års erfaring med internationalt salg og gerne af tekniske løsninger.

Uddannelser:
Det er en stor fordel men ikke et krav, hvis du har en uddannelsesmæssig baggrund, som er teknisk.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i engelsk og gerne dansk i skrift og tale, og du er en habil bruger af IT. Du er derfor vant til at arbejde med CRM-systemer PowerPoint og Excel.

Virksomhedsbeskrivelse:
UbiqiSense er et hurtigt voksende udviklingsfirma, som blev etableret i 2016, og i dag består af 9 medarbejdere. Virksomheden har allerede nu formået at skabe betydelig interesse i Facility management branchen med deres højteknologiske sensorløsninger, som har vist sig at være disruptiv inden for sit felt.

Løsningen bruges til at skabe større indsigt i og dermed forståelse for menneskers brug af bygninger. Sensorløsningerne har allerede nu markeret sig som en banebrydende løsning til at gøre fremtidens bygninger intelligente og energi-effektive.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Arbejdssted:
København K. / Europa

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Salgsansvarlig/53219

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.