Vis stilling

UDVIKLINGSINGENIØR til kameralinser

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Med erfaring og viden inden for optik og metrologi

Stillingsbeskrivelse:
Du vil blive en del af Wafer Level Glass teamet, hvor du i rollen som specialisten på optik og metrologi kommer til at arbejde med udvikling og produktionsmodning af optiske systemer i tæt samarbejde med meget dygtige og dedikerede kollegaer både fra dit eget team og med kollegaer fra andre områder i produktionsprocessen.

Din primære opgave bliver at karakterisere linser, linsesystemer samt kritiske dele af udstyret, som er relateret til linseproduktionen.

Du bliver specialist i at bruge og vedligeholde virksomhedens højt specialiserede optiske og mekaniske højpræcisionsmåleudstyr og kommer til at udføre avancerede analyser af målingerne, som ofte er integreret med optisk software (Zemax, CodeV), samt at implementere resultaterne i de optiske design- og produktionsprocesser.

Som en del af jobbet kommer du også til at stå for udvikling af optiske delkomponenter samt softwarestyringer og algoritmer til integration i produktionsudstyret. Des flere områder du selv kan stå for des bedre, resten outsources til underleverandører.

Dit arbejde foregår dels på kontoret og dels ved virksomhedens avancerede måleudstyr.

Du bevarer et helikopter perspektiv på hele produktionsprocessen, og er den, der dykker ned i problemerne, leder efter årsager og analyserer dig frem til det essentielle i problemstillingen.
Ofte står du over for en kompliceret analyse der kræver, at du lige udvikler eller videreudvikler på et MatLab program, som hjælp til den mere dybdegående analyse.

Du bliver naturligvis også involveret i videreudviklingen af udstyret, som står i Farum og kommer til at arbejde med vedligehold og fejlsøgning på produktionsfaciliteterne i Kina og hos maskinleverandørerne.

Du skal derfor være indstillet på, at der vil være ca. 20 rejsedage p.a. i jobbet.

Dit arbejde vil naturligvis stå I tæt relation med og overlappe andre områder af Wafer Level Glass, såsom glasstøbning og assembly-processer, derfor vil du sandsynligvis også blive involveret i andre dele af fagområdet Optiske Systemer, f.eks.
• Design af optiske linsesystemer
• Avanceret toleranceanalyse og tilpasning til masseproduktion
• Straylight analyse
• Mekanisk integration af optiske systemer m.v.

Des flere af ovenstående områder, du kan bidrage på des bedre.

Du tilbydes:
Du kommer til at arbejde i et innovativt miljø med meget dygtige kollegaer. Samtidig vil du få et meget alsidigt og udfordrende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Løn:
Du får en fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning m.v.

Egenskaber:
Du er en selvkørende og fleksibel person, som forstår at have øje for, hvor og hvornår der er behov for, at der tages fat i en opgave. Du har evnen til at forblive motiveret i et miljø, hvor opgaver og prioriteringer hurtigt kan ændre sig.

Du har en dyb forståelse af detaljerne i måleudstyret, dets virkemåde og begrænsninger, og du ser det som en udfordring at finde måder hvorpå tingene kan gøres bedre. Dine praktiske/eksperimentale erfaringer inden for området gør, at du kan arbejde selvstændigt i en travl og varierende hverdag.

Dit kendskab til tekniske og matematiske programmer såsom Matlab og Mathmatica og dine stærke matematiske og analytiske evner danner et solidt fundament. Du har samtidig bred viden og stærke erfaringer inden for fysik og optiske principper. Kendskab til optiske softwareprogrammer f.eks. Zemax og CodeV, vil være en fordel.

Du ser på et samarbejde med kinesiske kollegaer og en anderledes kultur som en spændende og positiv udfordring.

Erhvervserfaring:
Du har et par års erfaring med metrologi, fortrinsvis optisk metrologi. Kendskab til interferometriske målemetoder og viden om nano-/fabrikations teknikker vil være en fordel.
Har du interesse for og viden om optik, er det en stor fordel.

Uddannelser:
Du har en uddannelse som optikingeniør eller fysikingeniør og har sandsynligvis en Master eller Ph.D, inden for området.


Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT herunder Microsoft Office pakken.

Det forventes, at du har erfaring med teknisk/matematisk programmering (fortrinsvis Matlab), og det er en stor fordel, hvis du også har kendskab til Zemax og CodeV.

Virksomhedsbeskrivelse:
Kaleido Technology ApS er en spændende udviklingsvirksomhed med en unikt sammensat medarbejderstab, bestående af et team af dedikerede udviklingsingeniører, og et team af højt specialiserede medarbejdere til produktion af højpræcise støbeværktøjer. Virksomheden, som er kinesisk ejet, er det kinesiske moderselskabs frontløber og excellence-center i udvikling af nye optiske fremstillingsteknologier og produkter.

Hovedopgaverne omfatter udvikling og fremstilling af ultrapræcise støbeforme til glasstøbning samt udvikling af udstyr og processer til små kameralinser til mobiltelefoner. Virksomheden er beliggende nord for København i Farum, og har i dag 30 ansatte og ønsker at udvide med nye dygtige medarbejdere.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060

Arbejdssted:
Farum

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Udviklingsingeniør/44917

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.