Vis stilling

Bygherrerådgiver

Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

Med ingeniørbaggrund (konstruktion eller installation), med stor byggeteknisk indsigt og interessere for projektledelse

Stillingsbeskrivelse:
Da ACTING Bygherrerådgivning er kendt for sine unikke faglige kompetencer, bliver virksomheden ofte involveret i opgaver, som er rimeligt komplekse. Dette stiller store krav til dine evner som bygherrerådgiver og projektleder samt din brede viden inden for byggeteknik.

Du bistår bygherren gennem hele projektet, og fungerer således som dennes sparringspartner lige fra den indledende fase, hvor løsninger og muligheder diskuteres til projektet afleveres/idriftsættes. Værdigivende bygherrerådgivning er derfor nøgleordet i denne alsidige stilling, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens partnere og dine kollegaer i konstruktions- eller installationsafdelingen.

Du bliver den spillende træner, som både forstår at uddelegere opgaver, men som også selv tager fat med fokus på projekteringsdelen i projekterne. Der vil være 1-2 medarbejdere, som du fungerer som teamleder for, og som kan hjælpe med udførelse f.eks. tegning i ArchiCAD, statiske beregninger, myndigheds-godkendelser m.v. Du får ansvaret for at lede projekter fra start til slut og står derfor både for bygherrerådgivningen, projektering, koordinering, myndighedsbehandling, tilsyn m.v. Du kommer til at stå for projektering af mange forskellige typer projekter – typisk i størrelsesordenen 10 til 30 millioner kroner.

Du tilbydes:
En interessant stilling i en virksomhed i god vækst, hvor du har god mulighed for at præge hverdagen. En stilling med gode udfoldelses- og udviklingsmuligheder i en velrenommeret ingeniørvirksomhed med korte beslutningsprocesser, hvor man ikke er bange for nytænkning.

Løn:
En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer. Derudover tilbydes der frokostordning, pensionsordning samt sundhedsforsikring m.v.

Egenskaber:
Du er en ambitiøs og målsøgende person, der både er selvstændigt arbejdende og en god team-player. Du er kvalitetsbevidst og ærekær, hvilket betyder, at du arbejder på et kvalitativt højt niveau. Du arbejder vedholdende og engageret med et projekt og du går nødigt på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. Du tager ansvar for de opgaver, du påtager dig, og er ikke bange for at vise vejen, når der er behov for det.

Du bidrager med godt humør og har en let og glad tilgang i en travl hverdag, hvor der er masser af plads til et godt grin.

Erhvervserfaring:
Du har solid erfaring fra rådgiverbranchen, entreprenørbranchen eller andet relevant. Det vigtigste er, at du har erhvervet dig en bred faglig viden og har haft ansvaret for et bredt spekter af opgaver/projekter.

Uddannelser:
Det forventes, at du har en uddannelsesmæssig baggrund, som ingeniør (konstruktion eller installation) og har kendskab til projektledelse med fokus på bygherrerådgivning.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og har god erfaring med IT samt har et godt kendskab til AutoCAD, ArchiCAD eller lignende.

Virksomhedsbeskrivelse:
ACTING Bygherrerådgivning ApS er et velrenommeret ingeniørfirma grundlagt i 1984. Virksomheden fokuserer mod at fungere som bygherrens rådgiver i byggesager fra den helt tidlige opstart til afslutningen af projekter og ved aflevering og idriftsættelse. ACTING har indsigt i alle facetter af et større byggeprojekt, og virksomheden tilrettelægger altid rådgivningen efter kundens behov og udfordringer – ikke omvendt. Projektets særlige udfordringer og karakteristika, imødekommes og anerkendes.
ACTING Bygherrerådgivning ApS forventer en fremtidig vækst i medarbejderstaben, for at kunne imødekomme kundernes ønsker og forventninger. Læs eventelt mere om virksomheden her: http://www.act-ing.dk/

Arbejdssted:
Nordsjælland

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Bygherrerådgiver/226

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.