Rekruttering af medarbejdere!

Når vi skal rekruttere nye medarbejdere til vores kunder, har vi mange års erfaring at bygge på. Ja det er efterhånden knap 25 år siden, at Profilpartners havde sin første rekruttering. Da Profilpartners startede op, var der ingen IT systemer, som underbyggede rekrutteringsprocessen, og derfor fik vi lavet vores eget system. I dag har vi derfor vores helt eget unikke system til håndtering af ansøgninger, registrering af dialogen med kandidater og virksomheder og ikke mindst til at gennemføre et interview, sende et afslag til kandidaterne m.v.

 

Vores målgruppe er SMV segmentet.

Vi har mange års erfaring med rekruttering af medarbejdere primært til mindre og mellemstore virksomheder og i høj grad til ejerledede virksomheder. Er man en virksomhed, som skal finde en ny samarbejdspartner inden for rekruttering af medarbejdere, prøver man ofte Profilpartners af på en stilling, hvor vi skal rekruttere specialister eller en anden type medarbejder. Når vores kunde så har erfaret, at vi faktisk er specialiser inden for vores felt, bl.a. på grund af vores mange års erfaring inden for rekruttering, så oplever vi, at de kommer igen, hver gang, virksomheden skal rekruttere og ansætte en ny medarbejder. Dette er årsagen til, at vi har så mange faste kunder, som bruger Profilpartners hver gang der skal findes en ny medarbejder.

 

Vi har også fokus på kandidaterne!

Når vi rekrutterer medarbejdere til en virksomhed, repræsenterer vi en virksomhed samtidig med, at vi meget værner om, at man altid omtaler os pænt som rekrutteringsbureau. Profilpartners konsulenter er derfor skolet i at sætte kandidaten i højsæde, når de skal finde en ny medarbejder til en intern eller ekstern stilling for en virksomhed.

 

Når man søger efter nyt job, er man ofte meget opmærksom på, at man hører fra rekrutteringsbureaet, og at man i det hele taget bliver behandlet godt. Man modtager altid en e mail fra os, når man har søgt et job. Har man været inde til interview og test, får man altid en mundtlig tilbagemelding på testresultatet, og går man videre mod det nye job, eller hvis man skal have et afslag, foregår dialogen altid telefonisk og ikke pr. mail. Vores konsulenter ved, hvor vigtigt det er, at man som jobsøgende løbende hører noget fra os. Det er os, der anses for at være specialister inden for rekruttering, det skal kandidaterne også opleve, når de søger nyt job.

 

Prøv os af til en rekruttering. Du vil helt sikkert ikke fortryde det!

Giv os et ring på tlf.: 43434060, så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi arbejder med rekruttering af medarbejdere.