Profilpartners fik til opgave at headhunte en maskinkonstruktør for Vibco Attachment, som producerer udstyr og koblinger til entreprenørmaskiner i ind- og udland. Virksomheden søgte en ny medarbejder til en central rolle i den digitaliseringsproces, Vibco Attachment var inde i.

Rekrutteringen af en teknisk profil for Vibco Attacment var med en stram deadline, da det var strengt nødvendigt, at Profilpartners headhuntede den rigtige nye medarbejder i indeværende måned, således at Vibco Attachments nye maskinkonstruktør havde mulighed for at få arbejdsopgaver overleveret.

Opfølgning, tilbagemelding og professionalisme skaber tillid

Jeg er imponeret af, hvor effektiv og ikke mindst teknisk faglig, headhunteren fra Profilpartners Bygge- og anlægs afdeling var. Der var en klar plan fra første møde og frem til, at vi, i samarbejde med rekrutteringskonsulenten fra Profilpartners, havde samtaler med kandidaterne. Hun var god til at holde os opdateret og havde en tydelig forståelse for vores virksomheds størrelse og behov. Selvom det var første gang, at vi benyttede et rekrutteringsbureau til headhunting, så var jeg overraskende tryg ved processen.

- Keld Thorsen, CEO, Vibco A/S

Keld uddyber afslutningsvis, at han på baggrund af den tekniske forståelse og den løsningsorienterede tilgang til rekruttering ikke vil tøve med at anbefale Profilpartners i sit netværk, og han vil med sikkerhed kontakte Profilpartners igen, når han har behov for professionel hjælp til headhunting af maskinkonstruktører eller andre tekniske specialister.