Erhvervsmanden Ole Sundø solgte i starten af 2015 sit livsværk, teknologifirmaet TagVision A/S, hvis store succes er baseret på elektronisk varesikring / RFID (Radiofrekvent Identifikation). I forbindelse med salget af virksomheden ønskede den nye udenlandske ejer, at Ole skulle finde en ny Country Manager, som i princippet skulle komme til at fungere som direktør for TagVision i Danmark, når Ole i fremtiden ville trække sig fra den daglige ledelse.

Til så vigtig en post var det af stor betydning, at man fandt den helt rette person.

Ole fortæller, at grunden til, at valget faldt på Profilpartners efter nogle indledende budrunder, hvor flere rekrutteringsbureauer deltog, var, at Profilpartners netop formåede at møde Ole og resten af ejerne i øjenhøjde og hurtigt fandt ind til virksomhedens DNA.  ”Der var ligefrem og ærlig kommunikation. Dialogen var direkte og uden dikkedarer, men meget professionel, og det kan jeg godt lide,” siger Ole, som syntes at udvalget og sammensætningen af de kandidater, han blev præsenteret for, var meget relevant og endog forfriskende, også fordi flere kvinder var udvalgt til stillingen.

Samarbejdet med Profilpartners var hele tiden præget af transparens, grundighed, gedigent ansvar for processen – lige fra de praktiske foranstaltninger omkring møderne til præsentationsmaterialerne. Der var hele tiden et godt informationsflow og god tyngde i håndteringen af rekrutteringsprocessen, som blev styret af to erfarne headhuntere.

Af de præsenterede kandidater var der to, som TagVision endte med at udvælge for derefter at tage den endelige beslutning internt i firmaet. Ole fortæller, at han er meget tilfreds med den kandidat, som man valgte ”at gå med” til slut, og at han ikke vil tøve med at anbefale Profilpartners til andre firmaer i samme situation som han selv. ”Den gode fornemmelse man får, når man tager i døren hos Profilpartners, varede hele vejen igennem,” siger Ole afslutningsvis.