Profilpartners blev bedt om at headhunte en Kreditorchef og en Regnskabschef til Scan Global Logistics, som er en global logistik virksomhed med kontorer i mere end 20 lande og en ledende position på det nordiske marked.

”Vi har været meget glade for samarbejdet med Profilpartners. Vi har fået nogle virkelig gode medarbejdere ansat, og konsulenten havde en virkelig god forståelse for at lytte til vores behov og i det hele taget at sætte sig ind i virksomhedens kultur." ”I havde ganske enkelt en god forståelse for at ramme virksomhedens puls og finde de rigtige kandidater til os.”

”De kandidater, som blev headhuntet og præsenteret, var i orden, og vi havde virkelig noget at vælge imellem. Samtidig havde jeg og konsulenten en god og konstruktiv dialog omkring den enkelte kandidat, så jeg havde en god forståelse for den enkeltes styrker og svagheder.”

”I sender ikke bare noget ud for at sende noget, men forstår virkelig at lave et godt match. Det er jo også derfor, at vi bliver ved med at bruge jer til at finde nye medarbejdere”.

- Ivo Hrobar, Økonomidirektør, Scan Global Logistics