Phoenix Contact er en teknisk virksomhed med elektriske komponenter som speciale.

Der var behov for en ny medarbejder til specifikt at tage sig af printklemmer og connectorer, samt øvrige komponenter.

"Vi er rigtig godt tilfredse med hele sagsforløbet hos Profilpartners. Vi fik fra start af forklaret, hvor svært det er pt. at finde den rigtige profil, da nogle er noget tilbageholdende med at skifte job. Vi stiller høje krav til de medarbejdere, vi ansætter, og havde selv en række kandidater i kikkerten, der alligevel ikke passede ind i de kompetencekrav, vi havde sat. Så vi gik til Profilpartners, som vi har benyttet flere gange før til at finde medarbejdere med tekniske kompetencer."

"Vi satte Profilpartners i gang og rykkede hurtigt konsulenten for en kandidat, idet vi nok var noget utålmodige. Vi vidste jo inderst inde godt, at det kan være svært at finde den rigtige kandidat."

"Efter kort tid fandt Profilpartners faktisk det helt rigtige match, som er hos os nu, og som passer godt ind i virksomhedskulturen og ikke mindst i forholdet til ledelsen. Jeg må sige, at vi føler os godt behandlet hele vejen igennem. Vi blev underrettet om, hvad der foregik løbende, og sparringen omkring kandidaterne var super god."

"Jeg kan derfor med sindsro anbefale Profilpartners til andre i samme situation som os."

- Jan Sachmann, Divisionschef, Phoenix Contact A/S