AGA A/S, som er et selskab i The Linde Group, og det førende gasselskab i verden med 53.000 medarbejdere fordelt i 70 lande, er verdens største leverandør af industrielle gasser.

Profilpartners skulle finde en Financial & Accounting Specialist med dybtgående indblik og god erfaring inden for økonomi. Der skulle være meget fokus på at finde en dygtig person, som både kunne arbejde tæt sammen med Økonomichefen og Regnskabschefen.

"Vi har været yderst tilfredse med hele ansættelsesforløbet lige fra den første dialog til efter vi havde ansat den rette kandidat; møder og dialog har været helt nede på jorden og meget grundigt. Profilpartners' håndtering af hele forløbet var yderst professionelt. Vi fik i første omgang præsenteret 3 rigtig gode kandidater af meget høj kvalitet, og ville ansætte de 2, men desværre nåede de at sige ja til andre stillinger - uheldigt for os! Dernæst blev vi præsenteret for endnu 2 gode kandidater, der til fulde matchede vores jobprofil, og vi ansatte den ene."

"Også efter ansættelsen har den overordnede ansvarlige fra Profilpartners fulgt op på ansættelsesforløbet, hvilket er rigtig godt og positivt. Vi har været meget tilfredse med kvaliteten af hele sagsforløbet. At finde nye medarbejdere er derfor en opgave, vi gerne overlader til Profilpartners igen, også i fremtiden."

- Claus Jørgensen, Finance Manager, AGA A/S