Testimonials

Referencer fra vores kunder

Profilpartners skulle finde en Kreditorchef og en Regnskabschef til Scan Global Logistics A/S

Profilpartners blev bedt om at headhunte en Kreditorchef og en Regnskabschef til Scan Global Logistics, som er en global logistik virksomhed kontorer i mere end 20 lande og en ledende position på det nordiske marked.

”Vi har været meget glade for samarbejdet med Profilpartners. Vi har fået nogle virkelig gode medarbejdere ansat og konsulenten havde en virkelig god forståelse for at lytte til vores behov og i det hele taget at sætte sig ind i virksomhedens kultur”. ”I havde ganske enkelt en god forståelse for at ramme virksomhedens puls og finde de rigtige kandidater til os.”

”De kandidater som blev headhuntet og præsenteret var i orden og, vi havde virkelig noget at vælge imellem. Samtidig havde jeg og konsulenten en god og konstruktiv dialog omkring den enkelte kandidat, så jeg havde en god forståelse for den enkeltes styrker og svagheder.”

”I sender ikke bare noget ud, for at sende noget men forstår virkelig at lave et godt match. Det er jo også derfor, at vi bliver ved med at bruge jer til at finde nye medarbejdere”.

Ivo Hrobar

Økonomidirektør, Scan Global Logistics


TagVision A/S

Erhvervsmanden Ole Sundø solgte i starten af 2015 sit livsværk, teknologifirmaet TagVision A/S, hvis store succes er baseret på elektronisk varesikring / RFID (Radiofrekvent Identifikation). I forbindelse med salget af virksomheden ønskede den nye udenlandske ejer, at Ole skulle finde en ny Country Manager, som i princippet skulle komme til at fungere som direktør for TagVision i Danmark, når Ole i fremtiden ville trække sig fra den daglige ledelse.

Til så vigtig en post, var det af stor betydning, at man fandt den helt rette person.

Ole fortæller, at grunden til, at valget faldt på Profilpartners efter nogle indledende budrunder, hvor flere rekrutteringsbureauer deltog, var at Profilpartners netop formåede at møde Ole og resten af ejerne i øjenhøjde og hurtigt fandt ind til virksomhedens DNA.  ”Der var ligefrem og ærlig kommunikation. Dialogen var direkte og uden dikkedarer men meget professionel, og det kan jeg godt lide” siger Ole, som syntes at udvalget og sammensætningen af de kandidater, han blev præsenteret for, var meget relevant og endog forfriskende, også fordi flere kvinder var udvalgt til stillingen.

Samarbejdet med Profilpartners var hele tiden præget af transparens, grundighed, gedigent ansvar for processen – lige fra de praktiske foranstaltninger omkring møderne til præsentationsmaterialerne. Der var hele tiden et godt informationsflow og god tyngde i håndteringen af rekrutteringsprocessen, som blev styret af to erfarne headhuntere.

Af de præsenterede kandidater var der to, som TagVision endte med at udvælge for derefter at tage den endelige beslutning internt i firmaet. Ole fortæller, at han er meget tilfreds med den kandidat, som man valgte ”at gå med” til slut, og at han ikke vil tøve med at anbefale Profilpartners til andre firmaer i samme situation som han selv. ”Den gode fornemmelse man får, når man tager i døren hos Profilpartners varede hele vejen igennem”, siger Ole afslutningsvis.


ALL REMOVE A/S - ET PLETSKUD FOR EN PROFESSIONEL PLETFJERNER!

Servicefirmaet All Remove er et af Danmarks kendteste og mest succesfulde firmaer inden for anti-graffiti. Firmaet, som blev kåret som henholdsvis gazellevirksomhed og vækstvirksomhed af Børsen i 2008 og 2009, har oplevet en eksplosiv vækst siden den spæde start for mere end 25 år siden. Firmaet har nu over 100 medarbejdere og en omsætning på over 50 millioner kroner årligt og har udvidet forretningen ud over landets grænser. Forretningsområderne er også udvidet og udviklet, således at man i dag tilbyder graffitifjernelse, rengøring og ejendomsservice samt præventiv bygningsimprægnering.  

Rette person på rette tidspunkt 

En så stor vækst stiller særlige krav til, at man får hyret de rette medarbejdere på det rigtige tidspunkt. Jess Nielsen, som er CEO og medejer af All Remove, har over 30 års erfaring fra dansk erhvervsliv, er i besiddelse af en sund dømmekraft og har selv rekrutteret medarbejdere gennem tiden. Alligevel valgte han for 7 år siden at kontakte Profilpartners første gang for at få hjælp til at besætte en lidt tungere stilling i organisationen. Samarbejdet bar frugt, og medarbejderen er stadig et skattet medlem af staben hos All Remove.

Sidenhen har Profilpartners haft succes med at hjælpe Jess og All Remove med at besætte andre, strategisk vigtige stillinger, og det gode samarbejde beror ifølge Jess på flere ting. Udover Profilpartners’ meget rimelige priser, fremdrager Jess Profilpartners’ evne til at følge op på både ansættelser og kunden generelt. ”Man er aldrig glemt”, siger Jess, som mener, at den unikke omsorg for løsningen gør, at man som kunde føler sig ekstra tryg.   

En vanskelig opgave

Senest har Profilpartners haft succes med at hjælpe All Remove med at besætte en særlig vanskelig stilling som Salgschef med potentiale til Regionschef.

Den helt rigtige kandidat skulle være i besiddelse af en lang række egenskaber, som man sjældent ser forenet i kun ét menneske. Jess efterlyste en atypisk sælger, som både havde gåpåmod til at binde an med en satellitenhed under opbygning og samtidig var risikovillig og tålmodig nok til at satse lidt af sig selv på at skabe noget helt nyt på sigt. Med andre ord, en person, som egentlig ville egne sig fortrinligt som selvstændig iværksætter, men som alligevel havde evner til og ønsker om at arbejde i en organisation. Vedkommende skulle ydermere have potentiale til at kunne påtage sig endnu mere ansvar og blive Regionschef inden for en tidshorisont på et par år.  

Hos Profilpartners var det Lone Kampler, som var headhunter på opgaven. Hun og Jess havde en god dialog omkring organisationen, medarbejderen, kravene til de personlige kvaliteter og de faglige kompetencer.

Et pletskud

Heldigvis lykkedes det Profilpartners ikke blot at finde en kandidat, som på alle punkter matchede kravene, men som også overgik enhver forventning fra allerførste arbejdsdag. Faktisk overtog den nye Salgschef rollen som Regionschef allerede efter 5 måneders ansættelse og har vist sig at være en proaktiv og empatisk medarbejder og leder, som virksomheden forventer sig meget af. Jess erkender, at man selvfølgelig også har været heldig med, at den helt rigtige medarbejder også var ledig og interesseret på det rigtige tidspunkt, men at Profilpartners skal have kæmpe kudos for ikke blot at have leveret en god løsning – men en ekstra god løsning.

Hos Profilpartners er man stolt over at have leveret et vaskeægte ”pletskud”, som All Remove ikke ønsker at ”fjerne!”


Brevini Danmark A/S - Regional Sales Manager Timo Savolainen

Italiensk baserede Brevini Power Transmission er en af verdens førende gearproducenter og er i rivende udvikling. I Norden styres forretningen fra Finland, hvor Regional Sales Manager Timo Savolainen stod for at skulle hyre både en Country Manager, der skulle have ansvaret for det danske marked, samt en Key Account Manager – også med base i Danmark. Timo Savolainen har mange års erfaring fra finsk erhvervsliv og har tidligere benyttet sig af forskellige Search & Selection firmaer, når der skulle hyres nye medarbejdere til ledende stillinger i Sverige, Norge og Finland.

At valget faldt på Profilpartners i forhold til at løse opgaven var ikke en tilfældighed. Timo, som har mange erhvervskontakter i Danmark, havde hørt rigtigt godt om Profilpartners, som havde løst vanskelige Search-opgaver for adskillige af hans business relationer og venner og bekendte inden for den tekniske branche.

”Sammenlignet med de rekrutteringsfirmaer, jeg har benyttet tidligere, er Profilpartners niveauer over”, siger Timo, som følte sig særdeles vel modtaget fra første øjeblik. ”Lone Kampler og Anne Kondrup forstod mig og kunne let sætte sig ind i problemstillingen omkring jobbet og udfordringerne”. ”Der var rigtig god kemi, vi kommunikerede super godt sammen, og jeg følte mig meget tryg ved Profilpartners”, fortsætter Timo, som undervejs i rekrutteringsforløbet var meget glad for den tætte kontakt med Profilpartners tekniske headhunter, Anne Kondrup, som hele tiden holdt ham opdateret omkring rekrutteringsprocessen. Især var Timo imponeret over, hvor fleksible Profilpartners var m.h.t. at sørge for, at interviews og samtaler blev optimeret til at passe ind i hans travle hverdag.

”De kandidater, jeg blev præsenteret for til begge stillinger var alle super gode og meget relevante i forhold til stillingerne”, siger Timo, som heldigvis også er særdeles tilfreds med de kandidater, som han til sidst endte med at vælge til de ledige stillinger. Timo fortæller, at man i de forretningskredse, han bevæger sig i, ofte diskuterer rekruttering af medarbejdere og ofte ”benchmarker” mod hinanden. I den forbindelse siger Timo, at han en anden gang ikke ville tøve med at vælge Profilpartners, og at han helt klart anbefaler Profilpartners Search & Selection til sine erhvervskontakter.


METRO THERM A/S

Metro Therm A/S er en veletableret dansk industrivirksomhed, der primært udvikler og producerer vandvarmere og –beholdere. Virksomheden har i en årrække benyttet sig af Profilpartners Search & Selection, når der skulle findes nye medarbejdere til tekniske stillinger.

Senest har Økonomichef Joel Pedersen dog også valgt at benytte sig af Profilpartners’ ekspertise inden for økonomi & regnskab i forbindelse med, at man ønskede at udvide økonomiafdelingen med endnu en regnskabsmedarbejder.

”Samarbejdet forløb fuldstændigt gnidningsløst ” udtaler Joel, som var meget tilfreds med, at rekrutteringsopgaven blev løst ekstremt hurtigt. ”Det var af største vigtighed, at vi fandt en ny medarbejder meget hurtigt, og jeg var spændt på, om Profilpartners kunne overholde, hvad de lovede med hensyn til, at vi skulle have fundet en person hurtigt. Dette naturligvis uden at gå på kompromis med både de faglige kvalifikationer og ikke mindst personligheden, der skulle passe til det øvrige team i regnskabsafdelingen.” Det lykkedes heldigvis, for som Joel Pedersen udtrykte det, ”Jeg er imponeret over, at Profilpartners’ HR-konsulent på sagen formåede at præsentere relevante kandidater med så stor spredning i alder, kønsfordeling og kvalifikationer, så hurtigt". Samtidig gav han udtryk for, at han mener, at Profilpartners indsats helt var på niveau med de tidligere opgaver, vi har løst for virksomheden i relation til de mere tekniske stillinger.

Joel, som ikke er tilbageholdende med at anbefale Profilpartners i sit netværk, vil også i fremtiden kontakte Profilpartners Search & Selection i forbindelse med nye rekrutteringsopgaver. Hos Profilpartners, hvor vi også har været meget glade for samarbejdet, ser vi naturligvis frem til at kunne hjælpe Metro Therm med at finde flere dygtige medarbejdere mange år fremover.   


Phoenix Contact A/S, Divisionschef Jan Sachmann

Phoenix Contact er en teknisk virksomhed med elektriske komponenter som speciale.

Der var behov for en ny medarbejder til specifikt at tage sig af printklemmer og connectorer, samt øvrige komponenter.

"Vi er rigtig godt tilfredse med hele sagsforløbet hos Profilpartners. Vi fik fra start af forklaret, hvor svært det er pt. at finde den rigtige profil, da nogle er noget tilbageholdende med at skifte job. Vi stiller høje krav til de medarbejdere, vi ansætter og havde selv en række kandidater i kikkerten, der alligevel ikke passede ind i de kompetencekrav, vi havde sat. Så vi gik til Profilpartners, som vi har benyttet flere gange før til at finde medarbejdere med tekniske kompetencer"

"Vi satte Profilpartners i gang og rykkede hurtigt konsulenten for en kandidat, idet vi nok var noget utålmodige. Vi vidste jo inderst inde godt, at det kan være svært at finde den rigtige kandidat"

"Efter kort tid fandt Profilpartners faktisk det helt rigtige match, som er hos os nu, og som passer godt ind i virksomhedskulturen og ikke mindst i forholdet til ledelsen. Jeg må sige, at vi føler os godt behandlet hele vejen igennem. Vi blev underrettet om, hvad der foregik løbende, og sparringen omkring kandidaterne var super god"

"Jeg kan derfor med sindsro anbefale Profilpartners til andre i samme situation som os"


Hogrefe Psykologisk Forlag A/S, Adm. direktør Anne L. Andersen

Hogrefe Psykologisk Forlag A/S udvikler og udgiver psykologiske og pædagogiske test samt træningsmaterialer. Forlaget er det førende i Danmark inden for sit felt.

Forlaget kom til Profilpartners i forbindelse med, at de havde brug for en ny bogholder til afløsning for en kollega, der havde været hos dem i mange år. Adm. direktør Anne L. Andersen fortæller:

"Vi stod og skulle ansætte en bogholder og var meget bevidste om, at arbejdet var for omfattende til, at vi selv kunne bruge tid på det. En henvendelse til Profilpartners gav hurtigt resultat: Hele ansættelsesprocessen var præget af professionalisme og hurtig sagsbehandling. Jeg fik tilbagemelding på forløbet en gang om ugen, og alle aftaler blev overholdt punktligt og til tiden"

"Dialogen undervejs var åben og kontant og kort tid efter meldte Profilpartners tilbage med et udvalg af meget forskellige, men meget spændende kandidater, der alle ville kunne bestride jobbet. Emnerne blev præsenteret på en meget informativ og overskuelig måde, der var lige til at gå til for os her i virksomheden"

"Vi har været meget tilfredse med hele forløbet og vores nye medarbejder har også givet udtryk for, at hun syntes, at forløbet hos Profilpartners, har været super godt. Ja, jeg må sige, at vi roligt kan anbefale Profilpartners til andre virksomheder som en direkte, ærlig og meget kompetent samarbejdspartner, man kan stole på.

Vi vil helt sikkert benytte Profilpartners igen ved andre nye ansættelser her hos os"


DEKO Loft & Væg A/S, Adm. chef og HR-ansvarlig Jenny Andersen

DEKO Loft & Væg A/S er en af Danmarks største indretningsentreprenører med speciale i indretninger af erhvervs- og institutionsbyggeri og Skandinaviens førende virksomhed inden for flytbare skillevægge, glasvægge og mobilvægge.

"Vi her hos DEKO er meget glade for samarbejdet med Profilpartners. Vi føler, at vi bliver taget godt hånd om, ved besøg af Lone Kampler her hos os. Vi får en god dialog omkring vore behov, og Lone stiller mange gode spørgsmål, kommer selv med input til nye vinkler til den personprofil vi søger, samt ikke mindst en dyb indlevelse i hele virksomhedskulturen. Vi føler, at Profil Partner er en troværdig medspiller og har nogle meget erfarne konsulenter, der tager godt hånd om os - supergodt hele vejen igennem!"

"Profilpartners har hjulpet os på bedste vis med at finde hele ledergruppen: en Salgschef, Regnskabschef, Teknisk Chef, Projektleder, Indkøbs- og Logistikchef, Eksportmedarbejder og en Teknisk Eksportmedarbejder. Kandidaterne er testet grundigt og præsentationen er enkel, overskuelig og lige til at gå til for os. Profilpartners er rigtig gode til "hele pakken", og samarbejdet går gnidningsløst. Anne Kondrup hos Profilpartners er netop nu i gang med at finde en ny medarbejder for os - den 8. i rækken, og vi fortsætter det forbilledlige samarbejde i fremtiden"


AGA A/S, Finance Manager Claus Jørgensen

AGA A/S, som er et selskab i The Linde Group, og det førende gasselskab i verden med 53.000 medarbejdere fordelt i 70 lande, er verdens største leverandør af industrielle gasser.

Profilpartners skulle finde en Financial & Accounting Specialist med dybtgående indblik og god erfaring inden for økonomi. Der skulle være meget fokus på at finde en dygtig person, som både kunne arbejde tæt sammen med Økonomichefen og Regnskabschefen.

"Vi har været yderst tilfredse med hele ansættelsesforløbet lige fra den første dialog til efter vi havde ansat den rette kandidat; møder og dialog har været helt nede på jorden og meget grundigt. Profilpartners håndtering af hele forløbet var yderst professionelt. Vi fik i første omgang præsenteret 3 rigtig gode kandidater af meget høj kvalitet, og ville ansætte de 2, men desværre nåede de at sige ja til andre stillinger - uheldigt for os! Dernæst blev vi præsenteret for endnu 2 gode kandidater der til fulde matchede vores jobprofil, og vi ansatte den ene"

"Også efter ansættelsen har den overordnede ansvarlige fra Profilpartners fuldt op på ansættelsesforløbet, hvilket er rigtig godt og positivt. Vi har været meget tilfredse med kvaliteten af hele sagsforløbet. At finde nye medarbejdere er derfor en opgave, vi gerne overlader til Profilpartners igen, også i fremtiden"


Johnson Metal A/S, Jens T. Jensen

Johnson Metal A/S er en gammel velrenommeret virksomhed, som er specialister inden for metalbearbejdning. Virksomheden i Danmark er datterselskab af et stort svensk selskab, med mere end 300 ansatte i hele Norden.

"Kort efter vores henvendelse til Profilpartners havde vi møde med Lone Kampler, der hurtigt og kontant fik afdækket vores ønsker og behov for ny medarbejder / persontype. Efter kort tid fik vi en tilbagemelding fra Lone Kampler, der oplyste, at nu havde hun / Profilpartners fundet den helt rette person til jobbet... det overraskede os noget, at der kun var EN kandidat udvalgt blandt mange, men Lone Kampler udtrykte hårdnakket, at det VAR den rigtige person til jobbet, så en dato for samtale blev arrangeret og... vi bar både forvirrede, overraskede og topimponeret over, at der kunne rammes så meget plet, set både med vores og vores nu nye gode medarbejders øjne"


Dunlop Hiflex A/S, HR-Manager Scandinavia Linda Hollins

Dunlop Hiflex A/S blev etableret i Danmark i 1929, og er i dag en af markedets mest veletablerede leverandører af hydraulik og industrislanger. Virksomheden er ejet af Alfagomma Koncernen, som er en af verdens førende producenter af slanger og koblinger.

Profilpartners skulle finde en Salgschef til afdelingen i Brøndby, som ville få ansvaret for et team bestående af 4 salgskonsulenter samt de 6 afdelingsledere, som hver er ansvarlig for de mindre butikker fordelt landet over.

"Jeg kan kun sige, at samarbejdet med Profilpartners har været virkelig godt. Sagsbehandlingen har fra start af været super professionelt, hurtigt og meget effektivt gennem hele forløbet. Vi fik præsenteret meget velkvalificerede kandidater fra start og fik en god dialog med konsulenten vedrørende fordele og ulemper ved hver kandidat. Vi fik en effektiv støtte under hele rekrutteringsprocessen, og har derfor været meget glade for samarbejdet"


Munters A/S - Servicechef Jan Sørensen

Munters A/S er global markedsleder inden for energieffektive luftbehandlingsløsninger og verdensførende leverandør af affugtningsanlæg. Firmaet er i kraftig vækst, og Servicechef Jan Sørensen stod i efteråret 2015 for at skulle finde to nye serviceteknikere til sin afdeling – en i hver sin landsdel.

Jan havde frit valg mht. at finde et rekrutteringsbureau til at hjælpe sig med opgaven, men valget faldt hurtigt på Profilpartners, fordi han havde hørt så meget godt om Profilpartners fra sine kolleger i branchen.

”Det var vigtigt at få en samarbejdspartner på banen, som kunne magte hele processen med først og fremmest at finde nogle interessante kandidater, foretage det store udvælgelsesarbejde, og gennemføre personlighedstests og samtaler. Målet var, at jeg  blot skulle være med til de afsluttende møder og basere mit valg på et godt forarbejde”, siger Jan, som havde forrygende travlt i perioden, hvor de to nye medarbejdere skulle findes.

”Jeg er imponeret over, så hurtigt, effektivt og velsmurt forløbet var”, fortsætter Jan ”Jeg fik ugentligt en grundig status fra Headhunteren, som sad med opgaven, og jeg følte mig gennem hele forløbet tryg og rolig ved Profilpartners’ dedikerede håndtering af sagen”.

Jan synes, at det udvalg af kandidater han blev præsenteret for var overraskende godt. Kandidaterne var både meget forskellige mht. baggrunde og motivationsfaktorer, men alle var de yderst kvalificerede til jobbet. De to kandidater, som endte med at få de ledige jobs, er begge meget lovende, og Jan har en udpræget feel good-fornemmelse omkring de to nye medarbejdere, også selvom de kun lige er startet.

I sin kapacitet af Servicechef vil han derfor ikke tøve med at kontakte Profilpartners Search & Selection næste gang medarbejderstaben i serviceafdelingen skal udvides. ”Det har helt igennem været en rigtig god oplevelse” bedyrer Jan, som også er meget opsat på at anbefale Profilpartners til andre firmaer og samarbejdspartnere. ”Profilpartners havde hele vejen igennem en venlig og imødekommende facon. De glade og positive mennesker, jeg talte med i telefonen var lige så ligetil og nede på jorden ved vores personlige møder, som de havde været på mail og i røret. Og det betyder meget, at man føler sig godt forstået og taget af”, siger Jan afslutningsvis.


"Selv efter, at alle de nye medarbejdere er startet, kan jeg se, at det er de rette mennesker, Profilpartners har fundet til os! Zhuoyan Cai, Ejerleder, Aquarden Technologies ApS

 

 

 

 

Profilpartners fik til opgave at finde en projektleder, en konstruktionsingeniør, en kemiker og en salgsansvarlig til Aquarden Technologies ApS, som er en innovativ virksomhed, der siden 2005 har designet og udviklet et komplet procesanlæg, som via en superkritisk proces fjerner giftstoffer 100 procent fra spildevand.

Ejerleder Zhuoyan Cai udtalte følgende, da vi fulgte op på vores løsninger; ”Jeg var jo blevet henvist til jer, fra andre af jeres kunder, og jeg var spændt på, hvad I kunne. Men jeg kan kun sige, at jeg har været meget glad for vores samarbejde”. 

"Konsulenterne hos Profilpartners var fra start af gode til at sætte sig ind i min virksomhed, og de havde hurtigt en rigtig god forståelse for, hvilke faglige- og menneskelige kvalifikationer, som ville passe ind i virksomheden. Efterfølgende var de også gode til at informere mig løbende i forløbet og fortælle om de enkelte kandidaters styrker og svagheder, så jeg er meget tilfreds med Profilpartners”.

 ”Selv efter, at alle de nye medarbejdere er startet, kan jeg se, at det er de rette mennesker, Profilpartners har fundet til de forskellige poster, så det kan ikke være bedre. Jeg vil klart anbefale Profilpartners til andre virksomheder, som har brug for en dedikeret og dygtig samarbejdspartner inden for headhunting af medarbejdere”

Zhuoyan Cai, Ejerleder, Aquarden Technologies ApS


Headhunting af en Key Account Manager til salg af pumpeløsninger til forsyningssektoren!

Profilpartners skulle headhunte en Key Account Manager til Wilo Nordic AB, som er ejet af Wilo SE, som er en stor global spiller inden for udvikling, produktion og salg af tysk førsteklasses kvalitets pumper og anlæg til varme, køling, air conditioning, vandforsyning og spildevand i store bygningskomplekser, kommunale faciliteter, industri m.v.

Jesper Thomsen, direktør for Wilo Nordic A/S udtaler;

”Vi har været meget tilfredse med den indsats, Profilpartners har ydet i forbindelse med rekrutteringen af en Key Account Manager til salg af pumpeløsninger til forsyningssektoren. Vi fik nogle gode og kvalificerede kandidater, som gjorde det lidt svært at vælge, så I har gjort et godt indtryk både hos både mig, mit bagland og op i systemet, så Profilpartners får helt sikkert en chance igen også næste gang, vi skal have headhuntet en ny medarbejder”.