Hos Profilpartners lever vi af vores gode løsninger, der holder. Vi prioriterer kundetilfredsheden højt. Derfor er vi meget opmærksomme på, hvordan vores kunder oplever samarbejdet med os. Hver gang vi har afsluttet en opgave, kontakter vi vores kunde for at høre, hvordan de har oplevet rekrutteringsforløbet hos os.

På trods af mere end 23 års erfaring med rekruttering og headhunting ønsker vi hele tiden at udvikle os, og det gør vi ved at forholde os til feedback fra vores kunder. Nye kunder kontakter os ofte på opfordring fra folk i deres personlige netværk, som har samarbejdet med os tidligere. Vi får derfor en betydelig del af vores nye kunder på baggrund af anbefalinger fra nuværende kunder.

Nedenfor kan du læse et uddrag af anbefalinger, der spænder bredt fra mindre lokale virksomheder til store internationale koncerner og offentlige institutioner.

Vi er specialiseret inden for ingeniør, udvikling & teknik, life science & health care, byggeri, industri & fremstilling, handel & service, økonomi & regnskab. Vores konsulenters indgående erfaring giver os en usædvanlig indsigt, som gør os i stand til at finde kandidater, som matcher din virksomheds behov, både på det faglige og personlige plan.

Fagerberg A/S

”Den afsluttende del af processen forløb super nemt. Jeg fortalte hvilken dag, vi kunne afholde samtaler, og så arrangerede Profilpartners alt det  praktiske. Min chef og jeg var desuden enige om, at det er længe siden, at vi har fået et så kvalificeret felt af kandidater til samtale.”

- Carsten Madsen, Team lead Fagerberg A/S

Wago Danmark A/S

”Vi har efterhånden brugt Profilpartners til mange rekrutteringer, fordi de kender vores virksomhed og forstår vores branche. Fra start til slut er der en god dialog, og selvom deres tekniske kendskab gør, at vi har fuld tillid til at de kører processen selvstændigt uden at involvere os, så skiller de sig ud ved at tage sig tid at være tilgængelige og holde os orienteret løbende. Det sætter jeg stor pris på! Jeg ville ikke bryde mig om bare at være et tal i rækken.”

- Carsten Bovin, General Manager Wago Danmark A/S

Scan Global Logistics A/S"Vi har fået nogle virkelig gode medarbejdere ansat, og konsulenten havde en virkelig god forståelse for vores behov og kunne sætte sig ind i virksomhedens kultur. I havde ganske enkelt en god forståelse for at ramme virksomhedens puls og finde de rigtige kandidater til os" 


- Ivo Hrobar, Økonomidirektør, Scan Global Logistics A/S

Tagvision Danmark

”Der var en ligefrem og ærlig kommunikation. Dialogen var direkte og uden dikkedarer men meget professionel, og det kan jeg godt lide. Udvalget og sammensætningen af de kandidater, vi blev præsenteret for var meget relevant og endog forfriskende.”

- Ole Sundø, tidligere ejer af Tagvision A/S

All Remove A/S

”Profilpartners’ evner at følge op på både ansættelsesprocessen og os som kunde. Man er aldrig glemt og den unikke omsorg for vores samarbejde gør, at jeg som kunde føler mig ekstra tryg”

- Jess Nielsen, CEO og medejer af All Remove

Brevini Danmark A/S

”Sammenlignet med de rekrutteringsfirmaer, jeg har benyttet tidligere, er Profilpartners niveauer over. Konsulenterne forstod mig og kunne let sætte sig ind i problemstillingen omkring jobbet og udfordringerne. Der var rigtig god kemi, vi kommunikerede super godt sammen”

- Timo Savolainen, Regional Sales Manager, Brevini

Metro Therm A/S

“Det var af største vigtighed, at vi fandt en ny medarbejder meget hurtigt, og jeg var spændt på, om Profilpartners kunne overholde, hvad de lovede med hensyn til, at finde en person hurtigt. Dette naturligvis uden at gå på kompromis med hverken faglige kvalifikationer eller personligheden”

- Joel Pedersen, Økonomichef, Metro Therm

Phoenix Contact A/S


Vi stiller høje krav til de medarbejdere, vi ansætter og havde selv en række kandidater, der alligevel ikke passede ind i de kompetencekrav, vi havde sat i kikkerten. Så vi gik til Profilpartners, som vi har benyttet flere gange før til at finde medarbejdere med tekniske kompetence”

- Jan Sachmann, Divisionschef, Phoenix Contacts A/S

Hogrefe Psykologiske Forlag

Hele ansættelsesprocessen var præget af professionalisme og hurtig sagsbehandling. Jeg fik tilbagemeldinger en gang om ugen, og alle aftaler blev overholdt punktligt og til tiden.  Profilpartners præsenterede et udvalg af meget forskellige og spændende kandidater, der alle ville kunne bestride jobbet.”

- Anne L. Andersen, Adm direktør, Hogrofe Psykologiske Forlag

DEKO A/S

Profilpartners har hjulpet os på bedste vis med at finde hele ledergruppen: Salgschef, Regnskabschef, Teknisk Chef, Projektleder, Indkøbs- og Logistikchef, Eksportmedarbejder og en Teknisk Eksportmedarbejder. Kandidaterne er testet grundigt og præsentationen er enkel, overskuelig og lige til at gå til for os.”

- Jenny Andersen, Adm. chef og HR-ansvarlig, DEKO Loft & Væg A/S

AGA A/S

Møderne og dialogen har været helt nede på jorden og meget grundig. Profilpartners håndtering af hele forløbet var yderst professionel. Vi fik i første omgang præsenteret 3 rigtig gode kandidater af meget høj kvalitet, og ville ansætte de 2, men desværre nåede de at sige ja til andre stillinger - uheldigt for os! Dernæst blev vi præsenteret for endnu 2 gode kandidater, der til fulde matchede vores jobprofil.”

- Claus Jørgensen, Finance Manager, AGA A/S

Vibco A/S

Jeg er imponeret af, hvor effektiv og ikke mindst teknisk faglig, headhunteren fra Profilpartners Byggeri, Industri og Fremstillings afdeling var. Der var en klar plan fra første møde og frem til at vi, i samarbejde med rekrutteringskonsulenten fra Profilpartners, havde samtaler med kandidaterne. Hun var god til at holde os opdateret og havde en tydelig forståelse for vores virksomheds størrelse og behov.”

- Keld Thorsen, CEO, Vibco Attachment

Dunlop Hiflex

Jeg kan kun sige, at samarbejdet med Profilpartners har været virkelig godt. Sagsbehandlingen har fra start af været super professionel, hurtigt og meget effektive gennem hele forløbet. Vi fik præsenteret meget velkvalificerede kandidater fra start og fik en god dialog med konsulenten vedrørende fordele og ulemper ved hver kandidat.”

-Linda Hollins, HR-Manager Scandinavia, Dunlop Hiflex A/S

Munters A/S

”Jeg er imponeret over, så hurtigt, effektivt og velsmurt forløbet var. Jeg fik ugentligt en grundig status fra Headhunteren, som sad med opgaven, og jeg følte mig gennem hele forløbet tryg og rolig ved Profilpartners’ dedikerede håndtering af sagen. Udvalget af kandidater var overraskende godt. De var både meget forskellige mht. baggrunde og motivationsfaktorer, men alle var de yderst kvalificerede til jobbet.”

- Jan Sørensen, Servicechef, Munters A/S

Aquarden Technologies ApS

”Konsulenterne hos Profilpartners var fra start af gode til at sætte sig ind i min virksomhed, og de havde hurtigt en rigtig god forståelse for, hvilke faglige- og menneskelige kvalifikationer, som ville passe ind i virksomheden. Efterfølgende var de også gode til at informere mig løbende i forløbet og fortælle om de enkelte kandidaters styrker og svagheder, så jeg er meget tilfreds med Profilpartners.”

- Zhuoyan Cai, Ejerleder, Aquarden Technologies ApS

Wilo Nordic A/S

“Profilpartners har ydet meget tilfredsstillende i forbindelse med rekrutteringen af en Key Account Manager til salg af pumpeløsninger til forsyningssektoren. Vi fik nogle gode og kvalificerede kandidater, som gjorde det lidt svært at vælge, så I har gjort et godt indtryk, både hos mig, mit bagland og op i systemet, så Profilpartners får helt sikkert en chance igen også næste gang, vi skal have headhuntet en ny medarbejder.”

- Jesper Thomsen, Direktør, Wilo Nordic A/S