Vi ved, hvor de bedste sidder!

10-12-2020

          

Profilpartner har igennem vores mere end 20 års virke inden for rekruttering og headhunting af medarbejdere med teknisk erfaring til vores kunder inden for bl.a. den tekniske branche fået et godt overblik over, hvor vi kan finde de spændende kandidater, og hvad der skal få en kandidat til at skifte job.

Det er meget vigtigt, at man kun tager fat i en kandidat, når man virkelig har en stilling, som er relevant for vedkommende. Kvaliteten i vores arbejde er altid i fokus.

 

Når vi får dialog med en kandidat, som er interesseret i at høre mere om en stilling, har vi et krav om, at denne skal ind til en samtale og en test, før vedkommende kan komme i betragtning til en ledig stilling. Dette gør vi selvfølgelig for at sikre, at vore kunde får det bedste match og ved, hvad de går ind til, hvis de ansætter en giver kandidat. 

De gode resultater kommer sjældent af sig selv. Vores team af ihærdige researchere og headhuntere besidder en stålfast vilje og en stor passion for deres arbejde og for at finde den bedste løsning. Hvis di mangler en ny medarbejder til dit team, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Vi ved, hvor vi skal lede, og vi er heller ikke i tvivl om, at vi nok også to finde netop din medarbejder, hvis du altså kontakter profilpartners på tlf. 43 43 40 60, så finder vi altid en løsning.