Medens verden lukker ned, dukker jobmulighederne op!

02-11-2020
 
Profilpartners konsulenter er vant til, at vi skal være der for vores kunder, når behovet er der. Derfor forventer de, at vi løser de opgaver, man stiller os også selvom, Covid-19 florerer med fornyet kraft.
I de sidste mange måneder har vi bedt besøgende om at af spritte hænder, når de kommer til møder hos os og nu har vi atter intensiveret brugen af Teams eller Zoom i forbindelse med første interview. Når vi har møder med kunder og interviews med kandidater, sætter vi os med min. 3-4 meters afstand.
Vores kunder forventer, at de emner de får præsenteret fra Profilpartners, både skal passe fagligt og ikke mindste på det personlige plan, derfor afholder vi stadig mange samtaler. Det personlige kan vi kun rigtigt vurdere, når vi sidde fysisk overfor en person. Alle kandidater, som bliver formidlet via Profilpartners, har derfor altid have været inde til en samtale og et interview hos os i hvert fald så længe, det endnu er muligt.
Når det så er sagt, befinder vi os i en forunderlig verden, hvor fremtiden er svær at forudsige, så alle må jo bare holde modet oppe og tage tingene, som de kommer.