”What You See Is What You Get”

20-11-2020

What You See Is What You Get, når du har med Profilpartners at gøre. Man kan lide det eller lade være, men vi er faktisk ikke specielt "konsulent-agtige". Vi siger, hvad vi mener, og så lover vi i øvrigt aldrig mere end, vi kan holde.

Vi er berømte og berygtede for at sige, hvad vi mener – og med slet skjult beskedenhed, kan vi tilføje, at vi ofte har ret i det, vi siger! Efter at have brugt de sidste 23 år på at rekruttere og headhunte medarbejdere til et bredt udsnit af virksomheder, har vi efterhånden noget erfaring som ballast for vores indspark.

Når vi taler med vores kunder om en given stilling, sidder vi f.eks. ikke bare og venter på at blive informeret om ønsker og forventninger til en kommende medarbejder. Det ville måske klæde os nogen gange, at være mere tilbageholdende, men når vi har erfaring, vi kan dele og, som vores kunde måske kan have gavn af, så byder gerne ind med vores erfaringer og betragtninger.

Som jeg plejer at sige til vores kunder: ”Vi er ikke så pæne som de konsulenter, I ellers møder fra vores branche, så derfor bliver vi bare nødt til at være dygtigere og mere vidende”.

Vi kommer gerne beredvilligt med vores vurdering af situationen og arbejdspladsens behov og skærer gerne igennem, hvis vi ikke mener, at kunden har ret. Indimellem kommer vi da ud for, at personen der sidder på den anden side af bordet, bliver noget overrasket over vores utilslørede ærlighed, der dog plejer at blive respekteret i den sidste ende. 

Langt de fleste af vores kunder sætter stor pris på det, ellers ville de nok heller ikke komme tilbage år efter år og ydermere anbefale os til andre virksomheder i deres netværk.