Læg dit CV i Profilpartners bestyrelsesdatabase og kom et skridt nærmere en post i et advisory board og/eller i en bestyrelse

06-11-2017

En stor del af Profilpartners kunder er ejerledede virksomheder. Disse taler ofte om, at de går med tanker om, at de måske gerne vil oprette et advisory board eller have nyt blod ind i stedet for tantebestyrelsen. For mange bliver det ved snakken, men det hænder da også, at nogle af vores kunder ønsker at realisere tankerne.

Typisk er det de små, mellemstore og lidt større virksomheder, der henvender sig til Profilpartners, når de søger nye medlemmer til deres advisory board eller til deres bestyrelse. I den type virksomheder kan der være ensomt på toppen, så indimellem har den øverste ledelse behov for eksterne sparringspartnere, som man kan diskutere både de strategiske og de operationelle problemer med.

Kunne det være interessant for dig at være medvirkende til at videreudvikle en virksomhed, er det super nemt at lægge sit CV i Profilpartners´ bestyrelsesdatabase samt udfylde lidt omkring primære erfarings- og kompetenceområder.

Når vi får en forespørgsel fra en kunde, søger vi i databasen, og har du den rette erfaringsmæssige baggrund, kontakter vi dig for at høre, om du vil komme ind til et interview og en personlighedstest, inden vi videreformidler dit CV til vores kunde. Selvom der blot er tale om besættelse af en post i en bestyrelse eller en post i et advisory board, er det Profilpartners ansvar, at det er den helt rette person, som kommer ind i virksomheden. Derfor er vi også meget grundige, når det gælder den type forespørgsler.

Læs mere og opret en profil på vores hjemmeside: www.profilpartners.dk