Interim Management og vikararbejde øger dine muligheder for at få fodfæste på jobmarkedet markant!

27-03-2018

          

 

Du er arbejdssøgende og mængden af stillingsopslag, ansøgninger og afholdte kaffemøder vokser dag for dag, alt imens din tilknytning til arbejdsmarkedet bliver svagere, efterhånden som tiden går. Du er aktiv og er derfor på rette vej, men du kan hjælpe dig selv endnu hurtigere videre ved også at tænke midlertidige stillinger ind i din jobsøgningsproces.

 

Du bør søge en midlertidig ansættelse

Der er mange gode grunde til at overveje Interim Management og vikaransættelser.  Ansættelse i en stilling for en kortere eller længere periode kan i mange tilfælde bane vejen til en fastansættelse. Samtidig er det en fleksibel ansættelsesform, der både udvider din horisont og dit professionelle netværk og, som samtidig giver dig værdifuld erhvervserfaring. Den midlertidige ansættelse kan, ifølge en analyse foretaget for Dansk Industri, fungere som et effektivt trinbræt til ny beskæftigelse. Analysen viser, at dine muligheder for at komme i beskæftigelse er 22 procent point større efter en vikarbeskæftigelse end, hvis du er gået ledig. 

 

Interim stillinger og vikariater inden for alle brancher 

Interim stillinger og vikariater benyttes inden for mange forskellige arbejdsområder og brancher lige fra produktion og administration til økonomi og regnskab inden for både den offentlige og i den private sektor.

 

De bedste forudsætninger for et godt match

Når Vikarpartners, som Profilpartners samarbejder med, når vi har et vikariat eller en interim stilling, der skal besættes, er vi meget opmærksomme på at matche dine kvalifikationer og din personlighed med virksomhedens behov, for herigennem at skabe de bedste forudsætninger for en positiv oplevelse for begge parter. Du er derfor altid i gode hænder hos Profilpartner uanset, hvilken stilling du er interesseret i.

Er du interesseret i, at blive kontaktet, hvis en interim stilling eller et vikariat, som matcher din profil dukker op?  Så kan du tilmelde dig vores karrieredatabase. Vores konsulenter indleder alle rekrutteringer med at søge efter profiler i karrieredatabasen, og det tager kun 2 minutter at oprette sig.