Interim Management og vikararbejde øger dine muligheder for at få fodfæste på jobmarkedet markant!

01-12-2020

          

 

Du er arbejdssøgende og tidsstilling af stillingsopslag, og det er en del af kaffemøderne, der skal gøre det til dag, alt hvad der er din til arbejdsmarkedet blivers, da tiden går. Du er aktiv og er i samme vej, men du kan hjælpe dig selv endnu videre videre videre hos den midlertidige stillinger i din jobsøgningsproces.

 

Du bør søge en midlertidig ansættelse

Der er mange gode gode til hos overveje Interim Management og vikaransættelser. Ansættelse i en stilling for en kortere eller længere periode kan i mange tilfældet bane vejen til en fastansættelse. Det en fleksibel ansættelsesform, der udvider både din horisont og dit professionelle netværk og, som samtidig giver dig. Den midlertidige ansættelse kan, der analyserer en analyse for Dansk Industri, som et effektivt trinbræt til ny beskæftigelse. Analyse, på spisested for på 22 procent større point større efter en vikarbeskæftigelse ende, hvis du er gået.

 

Midlertidige stillinger og vikariater indrykning for alle brancher

Foreløbige stillinger og vikariater, der er for mange forskellige arbejdsområder og brancher lige fra produktion og administration til økonomi og regnskab, for den offentlige og i den private sektor.

 

De bedste forudsætninger for et godt match

Ed Vikarpartners, som Profilpartners samarbejder med, da vi har et vikariat eller en interim stilling, der skal be besættes, er vi meget opmærksomme på på matche dine kvalifikationer og din personlighed med virksomhedens behov, for herigennem skabe at de bedste forudsætninger for en positiv oplevelse for begge parter. Du er altid i gode hænder hos Profilpartner uanset, da stilling du er interesseret i.

Er du interesseret i, at blive kontaktet, hvis en interim stilling eller et vikariat, som matcher din dukker profil op? Så kan du tilmelde dig vores karrieredatabase. Vores - alle rekrutteringer med at søge efter profiler i karrieredatabasen, og det tager kun 2 minutter at få en.