Profilpartners har også fokus på Interim Management

19-11-2020

Profilpartners´ karrieredatabase er en god mulighed for at finde en løsning både for de mange Interim Managers, som er på jagt efter nye udfordringer i en periode og for vores mange trofaste kunder, som har brug for ekstra arbejdsmæssige ressourcer i en afgrænset periode.

Er du ledig, kan du med fordel lægge dit CV ind i Profilpartners karrieredatabase, og dermed komme et skridt videre en ansættelse i et firma. Det ser godt ud på dit CV også selvom det kun er for en afgrænset periode. Du skal blot huske at skrive, at der er tale om en interim ansættelse.

Mange af Profilpartners’ interim managers er tungere kandidater, som tilbyder deres viden som ressource i afgrænsede perioder. De har ofte mange års erfaring fra ledende stillinger i erhvervslivet og kan træde til i forbindelse med spidsbelastninger. Det kunne være i tilfælde, hvor en nøglemedarbejder er sat midlertidigt ude af spillet eller, hvis virksomheden blot har behov for ekstra ressourcer i en periode.

Mangler din virksomhed personale i en periode inden for salg og marketing, logistik eller økonomi og regnskab, mærkes det ofte hurtigt på bundlinjen. Derfor er det guld værd, hvis man kan dække sig ind med en dygtig og erfaren specialist og/eller leder, der kan træde til med det samme.

Læs mere om Profilpartners’ løsninger inden for Interim Management på vores hjemmeside eller ring til os på 4343 4060 for en snak om mulighederne.