Vi taler meget med folk om hvad, der skal få dem til at skifte job!

04-11-2020
Eftersom Profilpartners - som konsulentfirma beskæftiget inden for headhunting af medarbejdere - konstant er på jagt efter spændende emner til vores ledige stillinger, kommer vores konsulenter til at tale med rigtig mange mennesker hver dag. I dialogen med den enkelte er det meget vigtigt for os at finde ud af, hvad der kan få folk at skifte job. Målet er at efterleve vores egne kvalitetsstandarder, der præciserer vigtigheden af, at vi kun tager fat i folk, når vi har et – for den enkelte - attraktivt jobtilbud.
Profilpartners´ konsulenter oplever ikke, at der er en højre løn, der får folk til at takke ja tak til en ny stilling. Mere i lønningsposen skaber en vis tilfredshed, men at andre faktorer såsom kort køreafstand til jobbet, spændende opgaver og gode sociale relationer til andre mennesker, gode venner o. lign. er endnu vigtigere end en høj løn for de fleste.
Derfor gør vi meget ud af at fortælle vores kunder, at virksomhedens værdier og måden de behandler deres medarbejdere bør være et fokusområde, hvis man ønsker at tiltrække medarbejdere også i fremtiden