Man kan ikke tilegne sig god kemi!

01-12-2020

Enten er den der, eller også er den der ikke, den gode kemi mennesker imellem. På det tidspunkt er profilpartnerne, der finder en ny medarbejder til vores kunder, et andet sted, der er kemien.

På der er en god kemi mellem leder/medarbejder og kollegaer er alfa omega for en for alle parter god og ansættelse ansættelse. Så det er også et område, vi går meget op i hos Profilpartners, når vi skal finde nye medarbejdere til en kunde.

Da jeg skal finde en konsulent, der skal sidde med rekruttering og headhunting hos Profilpartners, er det vigtigt, at personen har en god fornemmelse de mennesker, de sidder over for. Jeg har gennem tiden oplevet, på stort set alle, der søger en stillingen inden for HR siger, på det har de. Fakta er blot, på det er ganske få, der virkelig har det, der skal til, for at kunne leve op til de relativt høje krav Profilpartners' kunder stiller til os. Vi har valgt altid at være meget ærlige over for vores kunder, da vi taler med dem omkring de kandidater, vi præsenterer. På vi kan fortælle dem, hvordan en given person passer ind i teamet og vil agere på den korte og den lange bane. Selvom vi har testsystemer m.v., som vi altid kører de som prøver i, er det bare få, der er så menneske godekendere, at de kan forudsige, en given person vil agere i en dagligdag.

Vi er også samtidig klar til at stå på mål for det, vi har sagt til kunden omkring den nye medarbejder. For vi dk på ansættelsen hos både arbejdstager og arbejdsgiver til og flere måneder efter, ansættelsen har fundet sted.

Så altså - Fagligheden skal være i orden, og det samme skal kemien. Det nu har en særlig betydning - specielt set i lyset af, at man ofte samme af sin tid sammen med kolleger på arbejde for familien derhjemme.