En systematiseret proces er vigtig, når Profilpartners skal ud og headhunte!

06-11-2020

Det handler om at have netværket på plads og vide, hvor kandidaterne sidder, og hvad der skal til, for at få dem til at skifte job. Fordi Profilpartners har været på Search- og rekrutteringsmarkedet i snart 25 år, så har vi opbygget et kæmpe netværk, og vi har brugt mange ressourcer på at systematisere vores Search, så vi virkelig kommer rundt i hjørnerne, når vi skal finde en ny medarbejder til en af vores kunder.

Den største opgave for Profilpartners´ headhuntere ligger derfor oftest i at få solgt stillingen og vores kunde ind hos de emner, vi kontakter i forbindelse med en opgave. Næste gang du skal rekruttere en ny medarbejder, kan det derfor være en god øvelse, at du simpelthen sætter dig ned og tænker over, hvordan din virksomhed skal ”sælges ind” til en potentiel ny medarbejder.

Vores mange års virke på markedet har også betydet, at vi er super gode til at sparre med vores kunder om netop, hvad der gør deres virksomhed helt speciel.  Ønsker du at høre mere om, hvordan Profilpartners arbejder, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 43 43 40 60