En systematiseret proces er vigtig, når Profilpartners skal ud og headhunte!

01-12-2020

Det handler om at have netværket på plads og vide, hvor han er ansvarlig og der skal til, for hos få dem til at skifte job. Det er ikke noget, vi har på Search- og rekrutteringsmarkedet i snart 25 år, så har vi opbygget et kæmpe netværk, og vi har brugt mange ressourcer på systematisere vores Search, så vi virkelig kommer i rundt i hjørnerne, når vi skal finde en ny medarbejder til en af vores kunder.

Den største opgave for Profilpartners' headhuntere ligger fortest i på få solgt stillingen og vores kunde ind hos de emner, vi kontakter i forbindelse med med en. Næste gang du skal rekruttere en ny medarbejder, kan det 70 en god øvelse, at du simpelthen sætter dig ned og tænker over, hvordan din virksomhed skal "sælges ind" til en potentiel ny medarbejder.

Vores mange års virke på markedet har også i år super gode til på sparre med vores og kunder om netop hvad, hvad der er en gør på speciel. Ønsker du at høre mere om, hvordan Profilpartners arbejder, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 43 43 40 60