Garantiordning

Garantiordning

Profilpartners giver 3-6 måneders garanti på vores rekrutteringsopgaver. Garantiperiodens varighed afhænger af, hvilke krav der stilles til den medarbejder, vi er ude og headhunte.

At arbejde efter no-cure no-pay princippet betyder, at vi giver 100 % tilfredshedsgaranti på hele rekrutteringsprocessen. Dvs. ansætter du ikke et af de emner, vi har præsenteret, betaler du heller ikke honorar til Profilpartners. Dette på trods af, at det til tider kan være svært - ikke at finde men at tiltrække medarbejdere til nogle af de virksomheder, vi rekrutterer for. Vi er fortalere for at arbejde efter no-cure no-pay princippet. Vi ynder at sætte os i kundens sted og har således stor forståelse for, at man som kunde først betaler Profilpartners´ honorar, når vores arbejde har båret frugt, og du har fået ansat en ny medarbejder.  

Garantien gælder også, hvis den nye medarbejder ikke lever op til forventningerne, eller hvis medarbejderen selv finder nye udfordringer inden for garantiperioden. I begge tilfælde finder Profilpartners en ny medarbejder til den ledige stilling uden beregning.

Alle kandidater, som formidles videre til vores kunder gennem Profilpartners:

 - har været til et eller flere dybdegående interview(s)

 - har været igennem minimum en anerkendt personlighedstest

 - har skrevet under på, at de har ren straffeattest

 - har dokumenteret eventuelle uddannelser 

 - har fået taget minimum en og ofte flere referencer hos tidligere arbejdsgivere

 

Det er heldigvis yderst sjældent, at vi overhovedet gør brug af garantiordningen. Vi ynder nemlig, at lave et godt stykke arbejde fra starten af, så sparer vi begge garantien på sigt! 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden læse vores firmapræsentation, som er målrettet virksomheder.