Vi ved hvor de bedste sidder!

17-05-2018

          

 

Profilpartners har igennem vores mere end 20 års virke inden for rekruttering og headhunting af medarbejdere med teknisk erfaring til vores kunder inden for bl.a. den tekniske branche, fået et godt overblik over, hvor vi kan finde de spændende kandidater og hvad, der skal få en kandidat til at skifte job.

Det er meget vigtigt, at man kun tager fat i en kandidat når man virkelig har en stilling, som er relevant for vedkommende. Kvaliteten i vores arbejde er altid i fokus.

 

Når vi får dialog med en kandidat, som er interesseret i at høre mere om en stilling har vi et krav om at denne skal ind til en samtale og en test før, vedkomne kan komme i betragtning til en ledig stilling. Dette gør vi selvfølgelig for at sikre at vores kunde får det bedste match og ved, hvad de går ind til hvis de ansætter en given kandidat.

 

De gode resultater kommer sjældent af sig selv. Vores team af ihærdige researchere og headhuntere besidder en stålfast vilje og en stor passion for deres arbejde og for at finde den bedste løsning. Hvis du mangler en ny medarbejder til dit team så tøv ikke med at kontakte os.

Vi ved hvor vi skal lede, og vi er heller ikke i tvivl om, at vi nok også skal finde netop din næste medarbejder, hvis du altså kontakter Profilpartners på tlf. 43 43 40 60, så finder vi altid en løsning.