Bemærk: Stillingen er besat, men du er velkommen til at lægge dig ind i vores emnebank, så vi har dine data.

INGENIØR

til produktion af optiske metalspejle

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver en del af et mindre men meget dedikeret team, hvis mission er at skabe de bedste spejle hver gang, når de står for at fremstille de ultra-præcise spejle og støbeværktøjer, som virksomheden er kendt for, og som er unikke på markedet. Du kommer til selvstændigt at betjene de topmoderne CNC-styrede diamantskære- og fræsemaskiner, som bruges til at fremstille virksomhedens produkter.

Der er overvejende tale om produktion af unikke spejle eller produktion af meget små serier, så på trods af at man kan stå og nørde med opstilling og tilpasning af maskinen i flere dage, indeholder stillingen også stor variation inden for sit felt. Det vil være meget sjældent, at du kommer til at lave det samme længere tid af gangen.

Du får mulighed for både at arbejde som problemløser og operatør på samme tid og, er du i stand til også at stå for programmering af udstyret, vil det være en stor fordel. Stillingen stiller således meget høje krav både til dine analytiske evner, men også din håndværksmæssige kunnen. Du bliver medvirkende til at sikre, at problemer bliver til løsninger og, at produktionen løbende bliver optimeret og udbygget på sigt.

Du vil komme til at opleve et meget dedikeret arbejdsmiljø, hvor der vil være en konstant søgen efter at udnytte produktionsapparatet, som i dag består af to unikke maskiner, bedst muligt. Du ser det som en spændende udfordring at få mulighed for at være med til løbende at forfine produktionen og presse udstyret til det yderste for at skabe endnu mere fejlfrie emner.

Du arbejder tæt sammen med en kollega i lignende stilling og den ene af de tre ejere, som begge er specialister på maskinen og området.
Derudover indeholder stillingen også opgaver indenfor programmering i MatLab og C++, geometriske beregninger m.v.

Du tilbydes:
Du får god mulighed for både at bruge den teori, du har lært på ingeniørstudiet, kombineret med din håndværksmæssige snilde og din gode erfaring indenfor programmering.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du har hænderne skruet rigtig på, er perfektionist til fingerspidserne og går derfor aldrig på kompromis på kvaliteten i dit arbejde. Du motiveres af at bringe teori ud i praksis og glædes ved at se resultatet af et løst problem.

Erhvervserfaring:
Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har erfaring med at betjene, programmere og optimere moderne CNC maskiner. Du ser udfordringen i at producere meget komplicerede emner i små styktal og i meget høj kvalitet.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør Det vil være optimalt, hvis dette er suppleret med en praktisk baggrund fra maskinindustri eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT. Du er i stand til at foretage beregninger i Excel, MatLab eller tilsvarende. Samtidig har du en god fornemmelse af 3D-geometri og gerne kendskab til CAD software.

Virksomhedsbeskrivelse:
Millpond er en mindre produktions- og udviklingsvirksomhed, der fremstiller ultra-præcise metalliske spejle og støbeværktøjer, som typisk finder anvendelse i optiske måleinstrumenter samt ved massefabrikation af optiske komponenter i polymermateriale. Virksomhedens speciale er fremstilling af spejle med kundespecificeret form og overflade, så de passer præcis til en speciel anvendelse. Produkterne afsættes globalt til både industrikunder og forskningscentre med anvendelse inden for eksempelvis bilindustri, medicinalbranchen, telekom, materialeforskning og vedvarende energi.

Arbejdssted:
Farum

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Ingeniør til produktion af optiske metalspejle / 1721

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.