INDKØBER med ambitioner

Til på sigt at drive og udvikle indkøbsfunktionen for grossistvirksomhed i rivende udvikling

Stillingsbeskrivelse:
Der er tale om en karrierestilling, hvor du starter med at vise hvad du kan, og hvad du står for. Til gengæld vil du, på baggrund af dine resultater og potentiale, får muligheden for at være med til drive og udvikle dele af indkøbsfunktionen for en grossistvirksomhed i rivende udvikling.
Du vil få ansvaret for indkøbsfunktionen (af udvalgte leverandører på det operationelle plan), og når du er parat til det, vil du få mere ansvar. For den rette person vil der være mulighed for ledelsesansvar i fremtiden.

Med reference til den ene af partnerne er du så tæt på beslutningstagerne, du overhovedet kan komme og du får derfor god mulighed for at sætte dit præg på både din egen og virksomhedens udvikling. Du bliver en del af en meget dedikeret kultur, hvor selvstændigt initiativ og gode ideer imødekommes, og beslutningsprocesserne vil være korte.

Dagligdagen vil bl.a. komme til at indeholde følgende opgaver og ansvarsområder:

- Sikring af varetilgængelighed ved varetagelse og løbende optimering af den daglige disponering i tæt samarbejde med kollega

- Professionalisering og løbende forbedring af samarbejdsaftaler med leverandører

På sigt vil opgaver og ansvarsområder også være:

- Forhandling af indkøbsaftaler og efterfølgende implementering

- For den rette person vil der være mulighed for, at komme til at lede og fordele arbejdet samt motivere og inspirere 1-2 kollegaer

Du går forrest som det gode eksempel for dine kollegaer, og du ved, at hver 5 øre tæller, når det drejer sig om indkøb, og du forventes hurtigt at bidrage med din gode viden og ekspertise inden for indkøb baseret på et godt overblik over den samlede værdikæde.

Des mere du kan bidrage til at gøre indkøbsfunktionen strømlinet og lukrativ, des mere vil du få lov til at byde ind. Der er derfor tale om en stilling, som du vil få god mulighed for at vokse i, efterhånden som du beviser dit værd.

Du tilbydes:
Et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en ejerledet virksomhed, hvor du vil få mulighed for at sætte dit præg på dine egne udfordringer og successer.

Løn:
Du får gode løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er både en god købmand og forhandler, der er omhyggelig med dine ting, og som derfor arbejder struktureret, systematisk og vedholdende og med et godt overblik over hele værdikæden.

Du følger tingene til dørs og går gerne ned på lagret for at sikre, at tingene løbende bliver optimeret, også hvad gælder den fysiske håndtering af de bestilte varer.

Du er initiativtagende og god til selv at planlægge din tid, men trives også godt i et team.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har siddet med indkøb i grossistvirksomhed eller i detail ledet. Du har derfor erfaring med indkøb ud fra "ABC vareklassificering" og en stærk forståelse for hele værdikæden.

Uddannelser:
Vi er åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og du er dygtig til IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
DanZafe Gruppen driver grossistvirksomhederne DanZafe A/S og ExpertBeslag A/S, der tilsammen er totalleverandør af værktøj, beslag og sikringsprodukter til sikrings- og byggebranchen. Virksomhederne har i alt 50 dedikerede medarbejdere med specialistviden inden for beslag og sikringsprodukter samt stærke logistiske løsninger.

Fra hovedkontoret i Herlev drives indkøbsfunktionen, centrallageret og en række andre fælles funktioner. Virksomheden, som i dag ledes af tre partnere, er meget velkonsolideret og har en klar forretningsplan, der skal sikre den fortsatte profitable vækst og flotte udvikling som en af de førende grossister til sikrings- og byggebranchen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på 43434060.

Arbejdssted:
Herlev

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Indkøber med ambitioner/812

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.