PRODUKTSPECIALIST

Med god viden indenfor elektronik og interesse for fremtidens Smart-Home løsninger

Stillingsbeskrivelse:
Du refererer i det daglige til den adm. dir, som også er medejer i virksomheden, hvor du får ansvaret for at videreudvikle produktporteføljen og supportere kunder og kollegaer omkring markedets mest innovative og brede produktprogram indenfor sikkerheds-, overvågnings og SmartHome løsninger. Du kommer til at repræsentere nogle af de bedste innovative løsninger på markedet og vil have god mulighed for at være med til at sætte dagsordenen for fremtidens løsninger, og bliver dermed ansvarlig for at videreføre den succesfulde og spændende rejse, som virksomheden har været på de sidste mange år og, som forventes at blive endnu mere intensiv i fremtiden.

Efter at du har sat dig grundigt ind i produktområdets egenskaber og muligheder, forventes det, at du bliver produktspecialisten og dermed den mest vidende indenfor de produkter og løsninger, som virksomheden tilbyder.


Du kommer til at stå for både vedligehold, udvikling og implementeringen af nye sikkerhed-, overvågnings og Smart-Home løsninger. Du følger med i udviklingen på markedet og finder selv nye løsninger og muligheder inden, de allerede er en realitet på markedet. Idet det er dig, der bliver primus motor for fremtidens løsninger og muligheder i tæt samarbejde med de ledende medarbejdere hos producenten i udlandet, der både står for udvikling og produktion.

Du vil hurtigt opleve at få en meget alsidig funktion, hvor du fungerer som produktspecialist og problemløser overfor kunder, hvilket vil foregår telefonisk og i relation til dine kolleger, som du supporterer på det tekniske.

Du tilbydes:
At blive en af de bedste indenfor dit felt i et meget selvstændigt job i en virksomhed, der er i kraftig vækst og, hvor der er højt til loftet. Hvor du vil få stor indflydelse på din egen hverdag og på virksomhedens udvikling fremadrettet.

Løn:
Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du forventes at have gode analytiske evner og samtidig være rimelig udadvendt, således at du vil være i stand til at kommunikere omkring teknik på alle niveauer. Du er engageret og tager gerne ansvar for dine opgaver samtidig med, at du er samarbejdsvillig, fleksibel og kvalitetsbevidst.

Du er praktisk anlagt og involverer dig meget i de ting, du beskæftiger dig med. Derfor har du en arbejdsstil, der både er præget af engagement og effektivitet.

Erhvervserfaring:
Du har gode erfaringer fra lignende stilling, hvor du har siddet med ansvaret for produkt, og hvor du har opnået en bred viden indenfor hardware, mobile software løsninger, cloudløsninger m.v.

Uddannelser:
VI er meget åben overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkundskaber / IT:
Du er god til at formidle teknisk stof på både dansk og engelsk. Samtidig forventes det, at du er en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
SikkertHjem blev grundlagt i 2008 på en vision om at gøre op med uigennemskuelige priser og abonnementsordninger på boligalarmer. Vores udgangspunkt er at tilbyde et driftssikkert alarmsystem, som kunden selv kan opsætte, installere og udbygge, og som hele familien let kan betjene i dagligdagen.

SikkertHjem er markedsledende indenfor SmartHome alarmsystemer uden abonnement. Virksomhedens produkter sikrer mere end 50.000 boliger. Produkterne sælges online, samt i mere end 500 butikker i Danmark, Sverige og Island, og potentialet for yderligere ekspansion er betragteligt.

Arbejdssted:
Roskilde/Frederikssund

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Produktspecialist/40719

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.