INGENIØR/MASKINMESTER til servicering af højteknologisk bearbejdningsudstyr

Med erfaring inden for vedligehold og reparation af bearbejdningsmaskiner

Stillingsbeskrivelse:
Efter en grundig produkttræning, hvor du bl.a. kommer på et 3 ugers træningsforløb i USA kommer du til at arbejdet med forebyggende vedligehold samt troubleshooting på de ultrapræcise CNC bearbejdningsmaskiner samt tilhørende udstyr til slibning af støbeforme til fremstilling af avancerede optiske- og mekaniske glaskomponenter, hvilket udgør kernen i virksomhedens produktionsapparat.

Bearbejdningsmaskinerne, som er state of the art inden for sit felt, er ultrapræcise og kræver derfor en helt speciel viden, som du har mulighed for at opbygge og løbende at forfine på sigt. Sammen med et team skal du være med til at holde virksomhedens maskinpark kørende 24/7. Du kommer specielt til at arbejde sammen med en kollega, som har samme funktion som dig. Derfor skal du være indstillet på at indgå i en telefonisk vagtordning på sigt, så den løbende support sikres også i nattetimerne.

Du bliver en del af et meget dedikeret team af PTA-medarbejdere og teknikere, der er medvirkende til at installere nyt udstyr og holde maskinparken kørende 24/7, ligesom du naturligvis kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i produktionen og i R&D. Du forventes at være meget selvkørende, men vil naturligvis altid have god mulighed for at sparre med dine mange dygtige kollegaer, som også sidder med andre ansvarsområder.

Du tilbydes:
Du kommer til at arbejde i et innovativt miljø med meget dygtige kollegaer. Samtidigt vil du få et meget alsidigt og udfordrende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Løn:
Du får en god fast løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en omhyggelig og struktureret person, der er meget selvkørende og arbejder systematisk og vedholdende, indtil du opnår den optimale løsning. Du er analytisk, men samtidig også meget praktisk anlagt.

Du er fleksibel og ændringsparat og kan derfor godt leve med, at du løbende kan blive bedt om at ændre fokus, også selvom du ikke selv har valgt prioriteringen. Derudover er du god til både at fungere som en del af et team men også til at arbejde meget selvstændigt med vanskelige faglige problemstillinger uden at miste gejsten, motivationen og opmærksomheden på målet.

Erhvervserfaring:
Teoretisk og/eller praktisk erfaring fra lignende stilling i en international virksomhed, hvor du har beskæftiget dig med og dermed fået erfaring inden for nogle eller flere af følgende områder:

• Teknisk programmering i MatLab.
• CNC programmering.
• Avancerede målesystemer samt micro- og nanokarakterisering (f.eks. optisk mikroskopi, profilometri og ruhedsanalyser).
• Spåntagende bearbejdning.

Du trives i et internationalt miljø med kontakt til en bred pallette af nationale- og internationale underleverandører.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskinmester, ingeniør eller lignende med særlige styrker inden for maskinteknik, inklusiv vedligehold og reparation. Det vil være en fordel med kendskab til hydraulik, pneumatik samt el-installation.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker engelsk og gerne også dansk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT, herunder Matlab.

Virksomhedsbeskrivelse:
Kaleido Technology ApS er en spændende udviklingsvirksomhed med en unikt sammensat medarbejderstab, bestående af et team af dedikerede udviklingsingeniører, og et team af højt specialiserede produktionsteknikere til fremstilling af højpræcise støbeværktøjer.

Virksomheden, som er kinesisk ejet, er det kinesiske moderselskabs R&D-center med fokus på udvikling af nye optiske fremstillingsteknologier og produkter. Firmaets hovedopgaver omfatter udvikling og fremstilling af ultrapræcise støbeforme til glasstøbning samt udvikling af udstyr og processer til formning af kameralinser og avancerede optiske- og mekaniske glaskomponenter med henblik på et high-end mobiltelefonmarked i kraftig vækst.

Virksomheden er beliggende nord for København i Farum, har i dag ca 90 ansatte og ønsker at udvide med nye dygtige medarbejdere.

Arbejdssted:
Farum

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Ingeniør/maksinmester/40019

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.