TRAFIKPROGRAMMØR / -TEKNIKER

Til prametrering, konfiguration og test af trafiktekniske løsninger

Stillingsbeskrivelse:
Du får lov til at dyrke din passion for el-teknik, herunder konfiguration af trafiklys som sikrer høj oppetid, anvendelse af ny teknologi, trafiksikkerhed og trafik fremkommelighed. Du kommer til at arbejde med avanceret konfigurering af både netværk, programmer og kommunikation samt rettelser til eksisterende trafikanlæg og dokumentationen herfor.

Du bliver en del af en dynamisk udviklingsafdeling bestående af en dedikeret gruppe af programmører, der sidder med ansvaret for parametrering og test af trafiktekniske løsninger.

I tæt samarbejde med både trafikingeniører og projektledere løser du også indkomne opgaver fra de udekørende teknikere, som de ikke har kunnet løse på stedet. Det vil typisk dreje sig om mere teknisk komplicerede problemer, der ofte involverer en omprogrammering af styringen. Du analyserer fejlrapporter og de funktionelle problemer, laver tilretning og sikrer udarbejdelse og vedligeholdelse af overvågningssystemer, herunder IP konfiguration og server tilpasning.

Du står også for komponentdesign og test samt tilretning af software- og hardwareenheder i henhold til projektbeskrivelsen.

Der vil være en grundig oplæring, hvor du bliver sat ind i diverse programmer til styring af trafiksignalanlæg, som vil være dit primære fokusområde. Du vil komme til at arbejde med andre trafikreguleringssystemer såsom kollektive trafiksystemer, parkeringssystemer, motorvejssystemer m.v.

Du refererer i det daglige til den danske Operation Manager, Projects.

Du tilbydes:
En spændende stilling i en dynamisk virksomhed, der er inde i en spændende omstillingsproces med korte beslutningsvej til toppen for de gode idéer.

Løn:
Du får en løn, som modsvarer dine kvalifikationer samt pensionsordning.

Egenskaber:
Du er en meget struktureret og analytisk person, som samtidig er fleksibel og omstillingsparat.

Du ser udfordringer frem for problemer og trives med de mere komplicerede, detektivagtige opgaver.

Du forstår at arbejde i teams, og er ikke bange for at tage ansvar for dine selvstændige opgaver, som du er god til at prioritere løbende. Du er vant til at arbejde med el-teknisk programmering, og du sætter en ære i at udnytte eksisterende features optimalt, for derved at opfylde kundernes behov bedst muligt.

Hvis du er vant til at arbejde med planlægningsværktøjer er det en fordel.

Erhvervserfaring:
Du har beskæftiget dig med el-teknisk programmering og IT og har gerne arbejdet med netværk, radar video m.v.
Du har derfor også god erfaring med at arbejde med/overholde tidsfrister.

Uddannelser:
Det vigtigste er, at du har en god forståelse for teknik og IT.
Det kunne være fra en uddannelse som, ingeniør, maskinmester, elektriker eller andet relevant.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk og engelsk, og er naturligvis en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
SWARCO Danmark A/S er en del af den østrigske SWARCO-koncern, som ejes 100% af Swarovski familien. SWARCO har specialiseret sig i udvikling af avancerede løsninger inden for trafik og infrastruktur og er den ledende aktør på markedet for intelligente trafikløsninger (ITS). SWARCO Danmark A/S indgår i SWARCO Nordic, som består af mere end 275 højtkvalificerede medarbejdere og har en omsætning på mere end 700 mio. DKK. Selskabet er markedsledende i Danmark.

Arbejdssted:
Skovlunde

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Trafikprogrammør (30919)

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.