Bemærk: Denne stilling er ikke aktiv længere

EJENDOMSADMINISTRATOR

Der vil sidde med ejendomsadministration samt bogholderiet for et selskab og samtidig fungere som PA for ejerlederen

Stillingsbeskrivelse:
Du får en meget selvstændig stilling i et særdeles velkonsolideret ejendomsselskab, hvor du får store frihedsgrader til selv at planlægge dit arbejde. Blot arbejdsopgaverne bliver løst til tiden, er den meget uddelegerende ejerleder åben for, hvornår og hvordan du arbejder.

I relation til dit arbejde med ejendomsadministration, kommer du til at sidde med mange forskellige opgaver herunder huslejeinddrivelser, forbrugsregnskaber, lejekontrakter, diverse opgørelser (el, vand, varme og fraflytning), fordelingsregnskab, forsikringer, inkassosager m.v.

Du kommer til at bruge ca. 75% af din tid på erhvervs ejendomsadministration. Dvs. at varetage alle opgaver, som forefindes i relation til administration af 120 erhvervslejemål. Da virksomheden kun har erhvervslejemål, forventes det, at du har et godt kendskab til erhvervslejeloven, og at du derfor er i stand til at håndtere diverse henvendelser, som kommer ind fra lejerne både telefonisk og skriftligt. Sidstnævnte er en opgave, som du deler med en kollega på kontoret, som er ingeniør, og som står for alt det håndværksmæssige i relation til lejemålene.

Den resterende del af din arbejdstid, bruger du på at varetage bogholderiet for 2 selskaber. Du forventes både at stå for den daglig bogføring, afstemninger og betalinger samt sørge for lønninger, kvartalsmoms, månedsregnskaber samtidig med, at du står for kontakten til myndigheder o. lign. Ifm. årsregnskaberne laver du det hele klar til revisoren.

Sekretærarbejdet for ejerlederen er af meget varieret karakter, og vil i høj grad afhænge af din arbejdskapacitet. Opgaverne er også her meget varieret, og spænder lige fra at skrive og udsende invitationer til at udarbejde diverse skriverier med myndigheder i relation til landbrugs- og ejendomsadministration m.v.

For at komme til at trives i denne stilling, skal du generelt bare være indforstået med, at du bliver kastet ud i alt, hvad der er af arbejdsopgaver i en mindre virksomhed. Dette er lige fra de tidligere nævnte opgaver til at stå for bestilling af kontorartikler og være medvirkende til at kontoret fungerer.

Arbejdsopgaver er der masser af, så egentligt er det blot et spørgsmål om din lyst og evner.

Selskabet deler centraladministration med ejerens øvrige selskaber, så du får 6-8 dedikerede kollegaer at dele hverdagen med.

Du tilbydes:
Du får et alsidigt og spændende job med mange forskellige arbejdsopgaver og gode muligheder for at få indsigt i mange forskellige områder.

Løn:
Du får en fornuftig løn efter kvalifikationer.

Egenskaber:
Du er en selvstændig arbejdende, analytisk og meget fleksibel person, der engagerer dig meget i dit job, og som sætter en ære i altid at have styr på de områder, som du har ansvaret for.

Du sætter selv dagsordenen, men er samtidig både fleksibel og serviceminded i forbindelse med de opgaver, som du bliver involveret i.

Erhvervserfaring:
Du har erfaring fra lignende stilling, hvor du både har administreret ejendomme, og har siddet med bogholderi for et eller flere selskaber, hvor du også har stået for kontakten til myndigheder m.v.

Uddannelser:
Vi er meget åbne overfor forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Sprogkundskaber / IT:
Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk i skrift og tale. Der ud over er du en erfaren bruger af IT.

Virksomhedsbeskrivelse:
FMT A/S er specialist i vintervedligeholdelse, gartneropgaver og anlæg, naturgenopretning og long reach. Du bliver en del af en mindre men meget motiveret gruppe af medarbejder, der sidder med hver sit ansvarsområde, men som også gerne løfter i flok.

Arbejdssted:
Nær Hillerød

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Ejendomsadministrator/27519

Ansøgning:

Indsendes snarest.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Vi arbejder med forskellige jobportaler, der har hver deres retningslinjer for visningsperiode m.v. En stilling, der er taget af en jobportal, er ikke nødvendigvis løst.

Vises stillingen stadig på Profilpartners hjemmeside er den stadig aktiv, da stillingen først vil blive taget af vores hjemmeside, når den er besat.

Send venligst din ansøgning via denne hjemmeside.

Hvis du alligevel ikke synes, at dette job er interessant, kan du med fordel følge Profilpartners på LinkedIn, hvor vi løbende poster en del af de stillinger, vi arbejder med.