Selvom vi kører med priser, som var det en almindelig rekrutteringsopgave, så venter vi aldrig på, at ansøgerne selv henvender sig på et stillingsopslag. Vi er proaktive på opgaven fra start af og går ud og "prikker” til de profiler, vi finder interessante for den ledige stilling. I dag kommer ansøgerne nemlig ikke af sig selv. Det kræver ofte et godt netværk og meget arbejde at finde den helt rette medarbejder til en virksomhed. Derfor får du ikke billig rekruttering hos Profilpartners, men du får derimod en gennemarbejdet personalerekruttering i høj kvalitet til en fair pris.

Rekruttering af en ny medarbejder kræver nemlig både masser af tid, gode menneskekundskaber og vedholdenhed, hvis ansættelsesprocessen skal bære frugt. De erfarne HR konsulenter og headhuntere hos Profilpartners har alt det, der skal til for at lave en god og effektiv rekrutteringsløsning, der også holder på sigt.

Profilpartners har mange faste kunder, der vælger at outsource rekrutteringen af deres nye medarbejdere til Profilpartners.  Vi er et af de rekrutteringsfirmaer, som har længst anciennitet på markedet for rekrutteringsvirksomheder, og er kendt for at levere nogle gode solide rekrutteringsløsninger til vores kunder.

 

Effektiv rekruttering af medarbejdere med Profilpartners

Når en virksomhed først har prøvet at få rekrutteret en medarbejder gennem Profilpartners, bliver vi oftest den foretrukne samarbejdspartner, når det gælder personalerekruttering til forskellige jobs. Profilpartners finder medarbejdere til mange forskellige typer ledige stillinger lige fra rekruttering af ledere og direktører, tekniske chefer, økonomichefer til regnskabsmedarbejdere, bogholdere, teknikere, serviceteknikere, sælgere, tekniske sælgere, konstruktører, ingeniører, Key Account Managers og meget mere. Se evt. et udpluk af nogle af de stillinger, vi arbejder med lige p.t. på vores hjemmeside her.

 

Profilpartners' rekrutteringskonsulenter har erfaring fra mange forskellige brancher

Vi rekrutterer medarbejdere til mange forskellige specialiserede stillinger og på alle niveauer inden for et bredt spekter af brancher dog med overvægt af kunder inden for den Tekniske Branche, Bygge & Anlæg, Life Science, Pharma & Biotek. Vores stab af HR konsulenter og headhuntere har derfor mange års erfaring med rekruttering af medarbejdere til disse brancher.

Se vores ledige stillinger nu.

 

En solid rekrutteringsproces

Når vi mødes med en virksomhed omkring ansættelse af en ny medarbejder, har vi en dialog omkring virksomheden generelt og dine krav til den nye medarbejder specielt. Vi har en tæt dialog omkring den nye medarbejders faglige og personlige kompetencer. I den forbindelse fungerer Profilpartners´ konsulenter ofte både som sparringspartnere og rådgivere for dig som rekrutteringskunde.

Som rekrutteringsfirma, har vi et bredt erfaringsgrundlag baseret på mere end 20 års anciennitet inden for personalerekruttering. Vi bidrager altid med nye tanker og ideer til organisationen, medarbejderteamet og naturligvis omkring den ledige stilling. Efter opstartsmødet får du en rekrutteringsaftale og på baggrund af vores dialog på mødet udarbejder vi et stillingsopslag, som godkendes af dig, inden vi går i gang med personalerekrutteringen.  

Når rekrutteringsprocessen er sat i gang, arbejder Profilpartners´ konsulenter ihærdigt og vedholdent med at finde den helt rette kandidat til den ledige stilling.  

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

I den forbindelse er vi unikke til at se muligheder i forskellige typer kandidater ofte med meget forskellige erfaringsgrundlag. Når Profilpartners skal besætte en stilling, kigger vi nemlig bredt efter muligheder både i ansøgerfeltet og hos de emner, som vi går efter at headhunte.

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.

 

Vi rekrutterer over hele Danmark

Profilpartners er et rekrutteringsbureau, som dækker hele Danmark. Vi har firmadomicil i Birkerød 20 km nord for København, og vi rekrutterer medarbejdere til kunder i Storkøbenhavn, Syd- og Nordsjælland.

Vi hjælper lige så gerne vores kunder i Nordjylland, Midtjylland og Sønderjylland som på Fyn og Øerne og i Hovedstadsområdet.

Vi rekrutterer personale til virksomheder i Aalborg, Aarhus, Randers, Odense, Roskilde, Næstved, Slagelse.

Vi har kontorer og mødefaciliteter centralt beliggende i hele landet, hvorfra vi hjælper med at rekruttere de rigtige medarbejdere til ledige stillinger. 

 

Kontakt os

Mangler du et rekrutteringsbureau, med mange års dokumenteret erfaring inden for effektiv rekruttering med gode resultater, så ring til Profilpartners på telefon +45 43 43 40 60 eller kontakt os her.

Vi står klar til at rekruttere din næste medarbejder!