Headhunting

Rekrutteringsbureau med mere end 20 års anciennitet inden for headhunting af medarbejdere

Headhunting i København, Kolding, Århus og resten af Danmark

Der er rift om de gode medarbejdere. Der skal derfor ofte en målrettet headhunting (Search) proces til, før man kan gå ud og headhunter den helt rigtige topleder, leder eller specialist til en ledig stilling. Ved at bruge Profilpartners som din headhunter vil du få succes med for at få ansat den rigtige medarbejder med specifikke kompetencer og indgående branchekendskab. 

Hvad er en headhunter?

Hos Profilpartners er en headhunter en dedikeret, dygtig og erfaren person, som har til opgave at finde og headhunte den arbejdskraft, som vores kunder efterspørger.

Vores headhuntere er typisk uddannet inden for HR og virksomhedsorganisation og har mange års erfaring fra HR-afdelinger eller rekrutteringsbureauer, hvor de har haft ansvar for ansættelser og personaleforhold.

Profilpartners' headhunter har specialiseret sig i at lokalisere den helt rette medarbejder til at varetage en specifik stilling hos en virksomhed. Det fordrer gennemarbejdede arbejdsmetoder og systemer kombineret mange års erfaring og indsigt i de brancher, vi rekrutterer for. At headhunte den rette medarbejder til en virksomhed, er ikke et arbejde, vi kommer sovende til.   

Headhunterne hos Profilpartners Search & Selection giver aldrig op

Når vi som headhunterfirma har fået til opgave at headhunte en sælger, en specialist eller en mellem- eller topleder, er det Profilpartners' erfarne headhuntere, som tager udfordringen op og bruger vores veludbyggede værktøjer og systemer til at lokaliserer den rette. Headhunterne tager målrettet kontakt til de emner, vi vil headhunte for derved at skærpe deres interesse for et givent job.

Eksterne fagkonsulenter bistår vores headhuntere

Når Profilpartners skal løse en opgave går vi ofte ud og headhunter de interessante emner. Når vi går ud og headhunter medarbejdere, er det stort set på alle niveauer af stillinger lige fra stillinger på topleder niveau til f.eks. montør stillinger og naturligvis også de stillinger, der ligger imellem. 

Udover at være resultatet af hårdt arbejde, fordrer vores succesfulde headhunting af den rette kandidat til en given ledig stilling ofte en bred viden om det specifikke fagområde, der tit er en decideret niche eller et unikt underområde inden for en branche.

Selvom vores headhuntere har en dyb indsigt i mange forskellige brancher, vil der altid være et underområde, som vi ikke er 100% inde i. For altid at kunne yde den allerbedste service over for vores kunder, allierer vi os i den forbindelse med eksterne fagkonsulenter i det omfang, det er nødvendigt for at få afdækket alle fagspecifikke termer, processer og særlige forhold, der gælder for lige netop kundens branche.

Profilpartners Search & Selection har derfor en række eksterne fagkonsulenter tilknyttet, som vi hurtigt kan inddrage, når der virkelig skal dykkes ned i noget meget fagspecifikt inden for områder, der strækker sig lige fra farmakologi over statik til nanoteknologi og alt inden for teknik, som har været vore kerneområde i mere end 20 år.

Searchprocessens faser:

Searchprocessen eller headhunting hos Profilpartners består af flere faser. I grove træk kan de inddeles i disse fire:

  1. Opstartsmøde
  2. Searchfasen
  3. Afslutning
  4. Opfølgning

Du kan læse mere om disse faser i headhuntingprocessen her.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder. 

 

Som headhunterfirma leder vi i hele Danmark

Profilpartners Search & Selection er et rekrutteringsfirma, som dækker hele Danmark. Vi har hovedkvarter i Birkerød nord for København.

Vi hjælper vores kunder i det ganske land. Det være sig på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Indre By, Hellerup, Holte, Hillerød, Greve etc. - og vi skaffer de rigtige nøglemedarbejdere til vores kunder i Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og Øerne og Sjælland. Vi er i Aalborg, Aarhus, Randers, Odense, Roskilde, Næstved, Slagelse og mange andre danske byer. 

Vores headhuntere dækker simpelthen hele kongeriget Danmark i eftersøgningen på de rigtige medarbejdere til ledige stillinger!  

Kontakt os

Ring til os på telefon +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi står klar til at finde din næste nøglemedarbejder.