Der er rift om at finde de gode medarbejdere. Der skal derfor ofte en meget målrettet headhunting(/search)-proces til, før man kan gå ud og headhunte den helt rigtige topleder, leder eller specialist til en ledig stilling. Ved at vælge Profilpartners som dit foretrukne rekrutterings- og headhuntingbureau vil du få succes med at få ansat den helt rigtige medarbejder med specifikke kompetencer og indgående branchekendskab.

 

Headhunter - hvad er det?

Hos Profilpartners er en headhunter en dedikeret, dygtig og erfaren person, som har til opgave at finde og headhunte den medarbejder, som vores kunder efterspørger.

Profilpartners' headhunterere har specialiseret sig i at afdække dine ønsker og forventninger til din nye medarbejder og efterfølgende lokalisere og kontakte relevante kandidater, som kan varetage en specifik stilling hos en virksomhed. Det fordrer gennemarbejdede arbejdsmetoder og systemer kombineret med mange års erfaring og indsigt i de brancher, vi rekrutterer for. Headhunting af den rette medarbejder til en virksomhed er ikke et nemt arbejde. Det kræver både vedholdenhed, flid og kreativitet, men når først man har mestret det, så er det en af de mest effektive rekrutteringsprocesser der findes.

 

Headhunting - Profilpartners teamet giver aldrig op

Når vi som headhunterfirma har fået til opgave at headhunte en sælger, en specialist eller en mellem- eller topleder, er det Profilpartners' erfarne headhuntere, som tager udfordringen op og bruger vores veludbyggede værktøjer og systemer til at lokalisere den rette. Headhunterne tager målrettet kontakt til kandidaterne for derved at skærpe deres interesse for et givent job.

 

Eksterne fagkonsulenter bistår vores headhuntere, hvis vores egen viden ikke rækker

Profilpartners Search & Selection har derfor en række eksterne fagkonsulenter tilknyttet, som vi hurtigt kan inddrage, når vi skal dykke ned i noget fagspecifikt.

En succesfuld headhunting af den rette kandidat til en given ledig stilling kræver ofte en god viden om det specifikke fagområde, vi skal rekruttere til. Det kan være en decideret niche eller inden for en branche, hvor vores viden ikke rækker. I disse tilfælde trækker vi på viden fra vores eksternt tilknyttede fagkonsulenter.

Selvom vi har nogle af de bedste headhuntere I Danmark, med en dyb indsigt i mange forskellige brancher, vil der altid være et underområde, som vi ikke er 100% inde i. For altid at kunne yde den allerbedste service over for vores kunder, allierer vi os i den forbindelse med eksterne fagkonsulenter i det omfang, det er nødvendigt for at få afdækket alle fagspecifikke termer, processer og særlige forhold, der gælder for lige netop kundens branche og den specifikke stilling.

 

Searchprocessens faser:

Searchprocessen eller headhunting hos Profilpartners består af flere faser. I grove træk kan en headhunting inddeles i disse fire faser:

  1. Opstartsmøde
  2. Searchfasen
  3. Afslutning
  4. Opfølgning

Du kan læse mere om disse faser i headhuntingprocessen her.

 

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de services, Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse vores firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.

 

Som headhunterfirma har vi fokus på rekruttering af medarbejdere i hele Danmark

Profilpartners Search & Selection er et rekrutteringsfirma, som dækker hele Danmark. Vi har hovedkvarter i Birkerød nord for København.

Vi hjælper vores kunder i det ganske land. Det være sig på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Indre By, Hellerup, Holte, Hillerød, Greve etc. - og vi skaffer de rigtige nøglemedarbejdere til vores kunder i Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Fyn og Øerne og Sjælland. Vi er i Aalborg, Aarhus, Randers, Odense, Roskilde, Næstved, Slagelse og mange andre danske byer. 

Vores headhuntere dækker simpelthen hele kongeriget Danmark i eftersøgningen på de rigtige medarbejdere til ledige stillinger!  

 

Kontakt os

Ring til os på telefon +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi står klar til at finde din næste nøglemedarbejder.