Ingeniør, Udvikling & Teknik

Vi har stor erfaring med rekruttering af ingeniører og specialister til teknologiske virksomheder

          

Profilpartners har gennem mange år været den foretrukne samarbejdspartner for både danske og udenlandske virksomheder inden for den tekniske branche. Disse virksomheder er så forskellige, at de repræsenterer hele spektret inden for teknik. Der er et stadigt voksende behov for og mangel på kvalificerede medarbejdere med en teknisk baggrund. Vi har derfor brugt mange ressourcer på at finde ud af, hvor de dygtigste medarbejdere sidder og på at finde ud af, hvad der kan få den enkelte til at skifte job. Vores headhuntere, researchere og rekrutteringskonsulenter har stor erfaring med rekruttering af personale til både meget store og helt små tekniske virksomheder.

Vi kan derfor bidrage med vores brede viden og indsigt inden for rekruttering af medarbejdere til den tekniske branche, og vi ved derfor også, hvor vi skal finde og tiltrække dygtige medarbejdere med tekniske baggrunde til vores kunder i den tekniske branche. Vi har erfaring med at rekruttere medarbejdere på alle niveauer lige fra topledere til salgschefer, mellemledere, specialister, account managers, ingeniører, teknikere og meget mere. Du kan læse mere om, hvilke virksomheder vi har rekrutteret for i den tekniske branche her.

 

Vores headhuntere arbejder med tekniske rekrutteringsopgaver hver dag! 

Vores rekrutteringskonsulenter og headhuntere, som har ansvaret for at løse stillingerne inden for den tekniske branche, har stor erfaring med at sætte sig ind i både virksomheden, de tekniske produkter og jobindholdet, når vi skal rekruttere for din virksomhed. Vi er i stand til at gennemføre meget kvalificerede interviews, hvor vi foruden at afdække de personlige karakteristika, også er i stand til at bedømme kandidatens tekniske kompetencer rimeligt nuanceret. Vi er derfor i stand til at sparre med dig og de kandidater, vi sidder overfor, på et teknisk højt niveau.

Vi starter altid rekrutteringsprocessen med et møde, hvor vi afdækker, hvilke ønsker og krav, der stilles til den nye medarbejder både, hvad gælder de faglige kvalifikationer og de menneskelige kvaliteter. Derefter tager vi fat på rekrutteringsopgave på en meget struktureret og målrettet måde, hvor vi efterhånden kommer hele markedet af potentielle emner igennem, og vi bliver ved med at kontakte interessante emner lige indtil at vores kunde har ansat en medarbejder, og opgaven er lukket.

 

Profilpartners er eksperter i at rekruttere tekniske medarbejdere på alle niveauer 

Vores konsulenters brede erfaring med rekruttering af medarbejdere til tekniske virksomheder har resulterer i, at vi har et meget store netværk inden for branchen. Samtidig følger vi naturligvis markedet og den teknologiske udvikling tæt, således at vi hele tiden har en viden, der er up-to-date i forhold til din virksomheds behov. 

Headhunting af en medarbejder teknisk baggrund og viden tager tid, fordi der er stor mangel på teknisk arbejdskraft. Profilpartners' formaliserede arbejdsprocesser kombineret med de mange ressourcer, vi har brugt på at researche efter de helt rette profiler på det tekniske markedet, er vi altid et skridt foran. Vi er hurtigt til lokaliserer de interessante emner til vores kunder i den tekniske branche, som ofte har behov for medarbejdere med specialistviden inden for et eller flere tekniske områder.

 

Karrieredatabase - Ingeniør, udvikling og teknik

Med udgangspunkt i headhunternes indgående kendskab til og brede kontakt til branchen, har vi opbygget et bredt netværk af interessante kunder, der altid er åbne for en dialog, hvis vi kommer med en spændende kandidat med en teknisk baggrund. Stort set alle de stillinger, som vi hjælper med, at besætte for vores kunder i den tekniske branche bliver løst via headhunting. Vi har derfor mange kontakter og får hele tiden nye kandidater tilknyttet vores karrieredatabase. Profilpartners karrieredatabase er både attraktiv for alle tekniske kandidater, som kunne være interesseret i at skifte job, hvis det helt rette job dukker op, og ikke mindst for virksomheder, der kunne være interesseret i at få et eller flere bud på kvalificerede kandidater med teknisk baggrund.

Vores karrieredatabase indeholder medarbejdere på alle niveauer og med meget forskellige fagligheder. Vi kan, på den baggrund, effektivt finde det helt rette job til dig eller rekruttere dygtige fagfolk med de rigtige kvalifikationer til din virksomhed.

 

Udover at rekruttere din næste topleder, udviklingsingeniør, projektleder, konstruktør eller andet er Profilpartners også specialiseret inden for andre brancher og industrier:

 

               

               


Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing Økonomi & Regnskab | Administration | IT

 

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi står klar til at finde din næste nøglemedarbejder.