Byggeri, Industri & Fremstilling

Profilpartners rekrutterer arbejdskraft til byggeri, industri & fremstilling

          

Vores rekrutteringsspecialister har et bredt branchekendskab og mange års erfaring med rekrutteringsopgaver inden for byggeri og anlæg. Profilpartners' faglige og tekniske ekspertise betyder, at vi er erfarne og effektive til at headhunte ledende medarbejdere, byggeledere, projektledere, konstruktører og ingeniører mv. til større og mindre virksomheder inden for bygge & anlæg.

 

Mange års erfaring med at matche faglighed med behov

Vi har mere end 20 års erfaring med at matche dygtige og kompetente medarbejdere og spændende virksomheder inden for byggebranchen, der efterspørger specifikke kompetencer. Vi headhunter byggetekniske medarbejdere, som kan deres håndværk til fingerspidserne. Vi er kendt for at finde pålidelige og kvalificerede medarbejdere, der får arbejdet gjort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Medarbejdere, som er gode ambassadører for din virksomhed i et konkurrencepræget marked, hvor kun de bedste virksomheder vinder.

 

Stor erfaring i at rekruttere medarbejdere med byggeteknisk indsigt gør en forskel

Profilpartners' headhuntere har mange års erfaring inden for rekruttering af kvalificerede medarbejdere til bygge- og anlægsbranchen. Vi sidder hver dag og kontakter projektledere, byggeledere, projektchefer, beregnere, konstruktionsingeniører osv. og har derfor dyb indsigt i, hvilke stillinger, som er nemme at besætte, og hvilke, der er næsten umulige at tiltrække medarbejdere til. Vi har en bred indsigt i, hvordan markedet for rekruttering af medarbejdere til virksomheder inden for bygge og anlæg har udviklet sig, og vi kan læse markedet og følger dets udvikling tæt. Vi forstår derfor din virksomheds behov, når vi i fællesskab finder ud af, hvilke kvalifikationer og egenskaber, der bør fokuseres særligt på i rekrutteringsprocessen af din næste medarbejder.

 

Karrieredatabase - Byggeri, industri & fremstilling

Med udgangspunkt i vores rekrutteringskonsulenters indgående kendskab til virksomheder og medarbejdere inden for bygge- og anlæg har vi, gennem de mere end 20 år vi har været på markedet, opbygget et bredt netværk af kunder, der altid er åbne for en snak om en interessant kandidat, vi har haft inde til interview og test. Derfor er Profilpartners' karrieredatabase attraktiv for kandidater, som er åbne for nye udfordringer. I Profilpartners' karrieredatabase har vi kvalificerede medarbejdere på alle niveauer og med forskellige fagligheder. Vi kan derfor effektivt finde dygtige medarbejdere med de rigtige kvalifikationer til din virksomhed.

  

Udover at rekruttere din næste direktør, formand, projektleder, konstruktør eller ingeniør er Profilpartners også specialiseret i at headhunte til andre brancher og industrier:

 

               

               


Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing Økonomi & Regnskab | Administration | IT

 

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi står klar til at finde din næste nøglemedarbejder.

 

Kontakt Profilpartners