Rekruttering af bogholdere

Profilpartners er specialiseret i at finde bogholdere

Når vi skal headhunte den alsidige medarbejder, din virksomhed søger til at holde styr på bogføring og regnskab, så er det vigtigt at både faglige kvalifikationer og menneskelige egenskaber passer til din virksomhed.

Bogholdere har ofte et bredt arbejdsområde, hvor de udover at holde styr på regnskaberne og forberede bogføringsmateriale også beregner løn, skat og rente-og rabatberegninger. Det fordrer at din kommende bogholder er fleksibel, serviceminded og ikke mindst detaljeorienteret, således at du trygt kan overlade ansvaret for din virksomheds bogføring.

Vi rekrutterer bogholdere, der har indgående indsigt i, hvordan den daglige drift af et bogholderi fungerer. Dygtige medarbejdere som har en god generel forståelse for regnskab erfaring med grundlæggende regnskabsopgaver afstemning, kontering og kreditor- og debitorkartotek.

Udover at headhunte din næste bogholder er Profilpartners også specialiseret i rekruttering af andre funktioner inden for økonomi og regnskab:

 


Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi står klar til at finde din næste økonomi- og regnskabsmedarbejder.

 

Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing Økonomi & Regnskab | Administration | IT