Økonomi & Regnskab

Profilpartners er specialister i at headhunte medarbejdere til at varetagelse af økonomifunktionen - økonomi- og regnskabsansvarlige, controllere, bogholdere og økonomi- og regnskabsassistenter mv.

          

Mangler du en ny medarbejder med baggrund inden for økonomi, løn eller regnskab? Så er Profilpartners det rette valg. Vores konsulenter har adskillige års erfaring med at hjælpe virksomheder på tværs af brancher, med at rekruttere de rette medarbejdere inden for økonomi og regnskab. Vi har specialiseret os i at headhunte og rekruttere hele paletten af medarbejdere inden for området lige fra økonomidirektøren til den regnskabsansvarlige, controllere, bogholdere, økonomi- og regnskabsassistenter.

 

Vi er eksperter i headhunting af medarbejdere inden for økonomi og regnskab

Profilpartners har en afdeling, som har specialiseret sig i rekruttering af medarbejdere og ledere til alle funktioner inden for økonomi og regnskab.

Vi finder kompetente medarbejdere inden for deres felt, som på baggrund af erhvervsmæssig erfaring, personlige kvaliteter og faglige kompetencer bidrager positivt til din virksomhed. Medarbejdere der, i et omskifteligt marked præget af øget internationalisering og globalisering, skaber de rette forudsætninger for at din forretning udvikles og vækster.

 

Karrieredatabase - Økonomi- og regnskab

En stilling inden for økonomi og regnskab kræver medarbejdere, som er talstærk og, der besidder de rette kvalifikationer og menneskelige egenskaber. Når du skal rekruttere en medarbejder til regnskabsafdelingen, kan det være en effektiv løsning at samarbejde med Profilpartners, som er et professionelt rekrutteringsbureau med mere end 20 års erfaring med at headhunte og rekruttere økonomi- og regnskabsmedarbejdere.

Vores konsulenter har stor erfaring med at finde medarbejdere til økonomi- og regnskabsfunktioner. Vi er opdateret på den nyeste udvikling, viden og faglighed på området. Profilpartners er det naturlige valg, når du ønsker en specialiseret samarbejdspartner med god viden inden for økonomi og regnskab.

Vi tilknytter rigtigt mange fagligt dygtige og kvalificerede specialister til vores omfattende karrieredatabase for økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Vi tester alle kandidater og afholder personlige samtaler, hvilket gør os i stand til effektivt at rekruttere medarbejdere med et højt fagligt niveau til din virksomhed.

 

Profilpartners tilbyder effektiv rekruttering af medarbejdere inden for økonomi og regnskab

Vi er din professionelle samarbejdspartner, når du skal ansætte profiler inden for økonomi og regnskab lige fra regnskabsmedarbejder til økonomi- og regnskabschefer. Vores konsulenter forstår, på baggrund af mange års erfaring med rekruttering inden for området, både markedet og din virksomheds behov, hvilket skaber fundamentet for at finde den helt rette medarbejder til din virksomhed.   

 

 • Rekruttering af økonomiansvarlige og økonomichefer
  Når vores konsulenter headhunter til stillingen som økonomiansvarlig eller økonomichef, søger vi efter kandidater med et højt fagligt niveau og som har overordnede indsigt i både eksternt regnskab og intern økonomistyring. Den rigtige profil er i stand til at arbejde på et strategisk niveau og er vant til at have medarbejderansvar Læs mere

 

 • Rekruttering af regnskabsansvarlige og regnskabschefer
  Når Profilpartners rekrutterer til jobbet som regnskabsansvarlig, så søger vi efter kandidater, som har forståelse for og erfaring med at udarbejde og kontrollere regnskaber. En regnskabsansvarlig har en bred faglig viden og kendskab til og forståelse for discipliner på tværs at regnskabsfunktionen. Læs mere

 

 • Rekruttering af controllere - både Financial Controllere og Business Controllere
  Når Profilpartners headhunter kvalificerede medarbejdere med flair for at arbejde med tal til stillingen som controller til store virksomheder, som rapporterer til udlandet har vi dygtige kandidater, i spil som har indgående erfaring med økonomistyring, regnskab og/eller revision. Læs mere

 

 • Rekruttering af bogholdere
  Når vi skal headhunte en bogholder til din virksomhed, er det vigtigt at profilen kan holde styr på bogføring og regnskab. Det er desuden vigtigt at både faglige kvalifikationer og menneskelige egenskaber passer til din virksomhed. Læs mere

 

 • Rekruttering af økonomi- og regnskabsassistenter
  Når vi søger efter den rette medarbejder til at håndtere økonomi- eller regnskabsopgaver, som en del af regnskabsafdelingen, finder vi dygtige og effektive folk, der enten er specialiseret inden for et område, eller som har bred erfaring med forskellige økonomi og/eller regnskabsopgaver. 
  Læs mere

  

Udover at rekruttere din næste økonomi- og regnskabsansvarlige, controllere, bogholdere, økonomi- og regnskabsassistenter er Profilpartners også specialiseret inden for andre brancher og industrier:

 

                            

               


Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing Økonomi & Regnskab | Administration | IT

 

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi står klar til at finde din næste nøglemedarbejder.