Profilpartners har gennem de mere end 20 år, vi har beskæftiget os med rekruttering af medarbejdere, haft fokus på udvalgte brancher, som er:

 

 

I alt beskedenhed kan vi sige, at vi er specialister inden for disse brancher, og et af de bedste rekrutteringsvirksomheder i landet.

Vores kunder spænder bredt, lige fra mindre virksomheder med få ansatte til de store nationale og internationale koncerner med flere tusinde ansatte. Vi har erfaring med personalerekruttering og headhunting af medarbejdere på tværs af forskellige brancher og industrier. I det daglige drager vi stor nytte af vores headhunteres og rekrutteringskonsulenters mangeårige erfaring med rekruttering af medarbejdere til meget forskellige typer virksomheder og brancher.

Vi har fingeren på pulsen og er derfor altid i stand til at give vores kunder kvalificeret rådgivning og sparring omkring de muligheder og eventuelle udfordringer, der kan være, når der skal findes og tiltrækkes en given kategori af medarbejdere til virksomheden.

Vores headhuntere og rekrutteringskonsulenter er meget opmærksomme på, hvordan markedet, de beskæftiger sig med, udvikler sig. Vi har styr på, hvad der rører sig inden for branchen og hos de mest markante virksomheder inden for de forskellige industrier. Vi er således hele tiden på forkant med, hvor vi kan finde de bedste og mest interessante medarbejdere til dig, hvilket sikrer en effektiv rekrutteringsproces. Vi har solid erfaring med at sætte ord på de særlige udfordringer og behov, som gør sig gældende for den enkelte virksomhed, når der skal rekrutteres nye medarbejdere. Samtidig er vi ikke bange for at sige fra, hvis vi ikke mener, at vi er det rette rekrutteringsbureau til en given opgave.

 

Vi rekrutterer løbende kandidater til ledige stillinger inden for:

Ledelse | Ingeniør, Udvikling & Teknik | Bygge- og anlæg | Salg & Marketing | Økonomi & Regnskab | Administration | IT

 

Kontakt os

Ring til os på telefon: +45 43 43 40 60 eller kontakt os her. Vi er klar til at finde din næste medarbejder.