Profilpartners' kunder består både af små og mellemstore virksomheder samt de helt store virksomheder både i Danmark og i udlandet. Derfor er valget af Profilpartners som den foretrukne samarbejdspartner, når det gælder rekrutteringen af personer til lederstillinger, et naturligt valg for mange af de virksomheder, vi finder medarbejdere til.

Vi har bred erfaring inden for headhunting af (top)ledere og divisionschefer, mellemledere og teamledere med ansvar for 5-300 medarbejdere. Da der mange gange er tale om virksomheder, som skal have ny leder som led i en vækststrategi, har der igennem årene været en tendens til, at det har været mere salgsorienterede ledere, som vi er blevet bedt om at hente.

De typiske opgaver, som vi har stået for, har været følgende:

Rekruttering af landechefer og direktører

Rekruttering af salgschefer og salgsdirektører

Rekruttering af afdelingsledere og divisionschefer

Rekruttering af økonomidirektører og økonomichefer

Rekruttering af indkøbs- og logistikchefer

m.v.

Giv os et kald på tlf.: 43 43 40 60 for en videre dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en dygtig (top)leder.

Lær Profilpartners nærmere at kende

Hvis du har lyst til at læse nærmere om de ydelser inden for rekruttering af medarbejdere, som Profilpartners tilbyder, kan du udover at navigere rundt her på siden også få fornøjelse af at læse Profilpartners' firmapræsentation, som er målrettet vores virksomhedskunder.